Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Csinosabbak az angol huligánok

A Triumph – Nagy-Britannia legnagyobb példányszámban értékesített nagyköbcentis motorkerékpárjainak gyártója – 2014-re frissítette streetfrighter modellje, a Speed Triple, és sportosabb testvére, a Speed Triple R megjelenését

Published

on

triumph speed triple my14
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A továbbra is elérhető eredeti fekete (Phantom Black) és fehér (Crystal White) színek mellett az új külsővel rendelkező Speed Triple immár matt kék (Matt Caspian Blue, a kezdőképen) színben is választható, “utalva a motor erőteljes karakterére”. Az új, arany felnicsíkok és matricák friss, ízléses megjelenést kölcsönöznek az 1050 köbcentis Speed Triple-nek.

A fejidom, a hasidom és a fekete hővédő kipufogóborítás is az alapfelszereltség része mostantól. A Speed Triple megújult külsejének fontos elemei továbbá a – sportmotoros érzetet kölcsönző – átlátszó búrájú hátsó lámpa és – a teljesítményorientáltságot sugalló – gumi tankpad. 

Mostantól alap az ABS, a fejidom és a hasidom is az alapmodellhez – a gonoszfekete továbbra is jól áll a huligánmotornak

A Speed Triple R külseje szintén megújult 2014-re, megjelenik az új matt fehér (Matt Crystal White) verzió a jelenleg is népszerű fekete mellett. Vörös felnicsíkok díszítik az öntött kerekeket, és az R modellre jellemző vörös szín (Diablo Red) a hűtőborításon is megjelenik. A fejidom, a hasidom és a hátsóülés-takaró immáron mind az alapfelszereltség része, ráadásul sportos, átlátszó hátsó lámpabúrával és fekete hővédő kipufogóborítással büszkélkedhet az R-változat is. 

A Speed Triple-t és az R-t azonos, könnyen kezelhető vázban ugyanaz a karizmatikus, 133 lóerős, 1050 köbcentis, soros háromhengeres motor hajtja. Az R modell ezen felül Brembo monoblock féket és Öhlins futóművet is kapott. Nem utolsó sorban mostantól mindkét modell alapfelszereltsége a kikapcsolható ABS is.

A R modellt még Brembo és Öhlins feliratok is díszítik…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending