Csatlakozz hozzánk

Akciók

Triumph Őszi Vásár

Október 22-ig jelentős kedvezmények, motorokra és ruházatra egyaránt

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Triumph Budapest

Itt van az ősz, itt van újra, már Szeptember végén járunk. A Petőfi-verscímeken kívül nekünk, motorosoknak pozitív gondolatok is eszünkbe juthatnak erről a kissé mélabús időszakról: eljött a szezonvégi leárazások ideje! A Triumph hazai képviselete a megmaradt új modelleket és ruházatot is jelentős kedvezménnyel kínálja. 

Triumph ruházatra 25 százalék kedvezmény nyújt október 22-ig a Triumph Budapest – illetve amíg a készlet tart. A temperamentumos angol motorokra is akciós, szezonvégi árat szabtak: a Triumph fizeti a regisztrációs adót vagy eredeti Triumph kiegészítőket választhatsz, akár 500.000 forint értékben.

Az akció csak a készleten lévő ruházatra érvényes, motorkerékpároknál csak a raktáron lévő új motorokra vonatkozik. Három és fél millió forintos motorig a Triumph állja a regadót vagy eredeti Triumph kiegészítők járnak ajándékba 300.000 forint értékben! Három és fél millió forintot meghaladó vétel esetében is választhatsz a két lehetőség közül: vagy “átengeded” a regadót a Triumphnak, vagy elfogadod az eredeti kiegészítőket félmillió forint értékben. A motor akció nem vonatkozik a használt- illetve a demo motorokra.


Ha angol motorra (vagy ruházatra) fáj a fogad, akkor most jól járhatsz…

Triumph Budapest

Budapest, Damjanich u. 11-15. (Ligetváros)
www.triumphbudapest.hu
http://www.facebook.com/TriumphHungary
Tel.:  +361-321-2609

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending