Csatlakozz hozzánk

Hírek

Triumph, Köln: Street Triple RX 2015 (frissítve!)

Mindig van feljebb: a Street Triple eddig is közel állt egy tökéletes Utcai csomaghoz, de most még szebb/jobb lett: az RX verzió a Daytonától örökölt még ezt-azt… (frissítve: Bonneville Newchurch SE!)

Közzétéve

ekkor

triumph street triple rx 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A kölni Intermot-on lerántották a leplet egy új Tripláról: az RX kivitel Street Triple R (teszt) alapokon nyugszik, ugyanaz a 106 lóerős sorhármas hajtja (akár az alapváltozatot), de az R-es sportosabb futóművét és fékeit is felfedezni vélhetjük – nem csoda, mert az RX nevében megmaradt az R…

Ami változott, az a mutatós daytonás fényezés a vörös felnikkel és a segédvázzal, és ha már a hátsó traktusnál tartunk, a faridomot egy az egyben a 675-ös sportmotortól örökölte a Triple RX. Utóbbi igen jót tett a küllemének, de az utas nem biztos, hogy díjazza majd egy hosszabb etap után. A vezető viszont biztosan imádja majd a széria gyorsváltót a sportosabb bevetések során (is).


Triumph Bonneville Newchurch Special Edition

A Triumph a Spirit mellett egy másik különleges “Boni” kiadást is bemutatott Kölnben: a Newchurch SE a tradicionálisan az osztrák Neukirchenben tartott népszerű Tridays nevű Triumph-fesztivál előtt tiszteleg. Teszi ezt különleges kéttónusú fényezéssel (kétféle grafika-variációval!), fekete színű sárvédőkkel, fényszóróházzal, kormánnyal, tükrökkel, hátsó rugókkal és nem utolsó sorban a sötét árnyalatú öntött kerekekkel, melyeket vörös felnicsíkkal bolondítottak meg. A változtatások sorát az egyedi nyereg zárja.


Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending