Csatlakozz hozzánk

Hírek

Triumph: Hatféle Tiger Explorer 2016-ra

Explorer XC, Explorer XCx, Explorer XCa, Explorer XR, Explorer XRx és Explorer XRt – ezt fejtsd meg! Egy darabig mi is eljutottunk…(videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Tavaly szintén Milánóban kezdte “hatványoztatni” az angol márka a típusneveit, akkor a kisebb 800-as Tigrisek esetében – most a nagyobb, 1200-es sorhármas Tiger Exploreren a sor. Az addig tiszta sor, hogy az XC a fűzött felnis endurós, míg az XR az öntöttfelnis aszfaltos változat – innen jön a bonyodalom.

A terepesebb XC-ből lett 2016-ra XCx és XCa, az XR-ből pedig XRx és XRt. Hogy egyszerű legyen: a “kisbetű nélküli” típusok az alapváltozatok, a felsorolt “harmadikok”, vagyis az XCa és az XRt pedig a csúcs-kivitelek – itt a felszereltségi szintről beszélünk, a műszaki alapok azonosak, és változatlanok (a dizájn viszont némileg ráncfelvarrott lett).


A sajtóanyagban még nem részletezték a felszereltségeket, így például nem tudjuk, hogy mit tudnak pontosan a felsorolásban a “középsők”, azaz az XCx és az XRx. Annyi bizonyos, hogy az alapfelszereltség sem lesz fapados, például minden modell elektronikus szélvédőállítással és blokkolásgátlóval is rendelkezik.

Egy átlagon felüli filmet is forgattak az új Tiger Expolrerek bemutatására:

Comments

comments

Trending