Csatlakozz hozzánk

Akciók

Triumph: négy új modell és tavaszi akciók

A Triumph motorkerékpárok hivatalos importőre, a Triumph Budapest motorszalon és munkatársai a frissen leesett hótakaróval mit sem törődve már gőzerővel készülnek a remélhetőleg minél hamarabb beköszöntő  tavaszra…

Közzétéve

ekkor

triumph budapest 2013
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Triumph a 2013-as szezonra számos új modellt mutatott be. Az óriáscruiserek szerelmesei örülhetnek, hiszen megújult a világ legnagyobb hengerűrtartalmú szériamotorja: a 2294 köbcentis, háromhengeres, új Rocket III az elhanyagolhatónak eddig sem nevezhető teljesítményét még tovább növelte, immár 146 lóerőt és 221 Nm nyomatékot szabadítva 240 mm széles hátsó gumijára. A stílusa továbbra is brutális…

A Tiger 800 és a Tiger 1200 Explorer túra-terep kalandmotorok által elért sikerek után a Tigris család a szilárd útburkolatot elhagyni nem szándékozó, sportosabb, aszfaltosabb stílusra vágyók számára is tartogatott újdonságot. A Tiger 1050 Sport bemutatásával a Triumph új alapokra helyezi a kényelmes, ugyanakkor tempós túramotorozást. Tiger Sport: egyeseknek túramotor, másoknak komfortra hangolt sportmotor.

Az utcai harcosok és a lelkes, műértő kezdők már ki is szemelhették maguknak a jelentősen megújult Street Triple-t és annak sportosabb R-verzióját. A Triumph legkedveltebb modelljének, a fürge kis 675 köbcentis, sorhármas csupasznak alapváltozata új, frissített jellemzőinek köszönhetően még jobban ki tudja szolgálni az utca motorosát tudásától függetlenül, az R-kivitel pedig hegyesebb geometriája, feszesebb futóműve és erősebb fékei által pedig akár a legtapasztaltabb és leggyorsabb öreg rókáknak is tempós, élvezetes versenypálya-etapokat tartogat.

Végül, de nem utolsósorban jöjjön az új Daytona 675, és annak minden földi sportmotoros jóval felszerelt változata, a 675 R-t! A japán négy-, illetve az olasz kéthengeres konkurenseknek az idéntől még nagyobb fejtörést fog okozni a keskeny, kompakt kis Tripla. A 2013-as modellévre a minden részletre kiterjedő átdolgozásnak köszönhetően nem elég, hogy erősebb, nyomatékosabb és könnyebb lett a Daytona, de kevesebbet is fogyaszt, még könnyebben és pontosabban irányítható, ráadásul az olyan új technikai megoldásoknak köszönhetően, mint a szívótraktusban megjelent másodlagos injektorsor, a csúszókuplung vagy az új, még több darabból álló gyári Supersport versenykit, a Daytonával versenyző csapatok még felkészültebben vághatnak neki a versenyszezonnak.

Tavaszi Akciók

Az új modelleken felül csalogató Tavaszi Akciókkal is készültek: a klasszikus Bonneville, Bonneville SE és Bonneville T100 modelleket, valamint a Tiger 800 és Speed Triple családot is számos hasznos gyári kiegészítőt tartalmazó, ingyenes extracsomaggal szerelik (a csomagok által tartalmazott kiegészítőket lásd a mellékelt képeken).

Március végétől…

Március végétől, vagyis az igazán jó idő beköszönte után szeretettel várják továbbá a Triumph motorok iránt érdeklődőket folyamatos tesztmotorozási lehetőséggel: „A Triumph Budapestnél nem hiszünk az évente egyszer megrendezett ’nyílt napban’, nálunk a szezon minden egyes napján ki lehet próbálni a motorokat! A tesztmotorozás részleteiről és a motorok elérhetőségéről érdeklődj üzletünkben!”

Az új, 2013-as modellek már február végén maradéktalanul megérkeznek a szalonba:

Forrás: Triumph Budapest
www.triumphbudapest.hu
info@triumphbudapest.hu
1071, Damjanich u. 11-15.
+361 321-2609

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending