Csatlakozz hozzánk

Blog

Travis Pastrana. Miből lesz a csodabogár?

A világ legextrémebb mutatványait bemutató figurája korán kezdte

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A most 26 éves Travis Pastrana négyévesen kezdett el motorozni. Ez még nem olyan nagy szám, hiszen a legjobb motorversenyzők zöme ilyen idősen ül motorra, viszont Travisben ötvöződnek olyan tulajdonságok, mint a tehetség, vakmerőség, és egy kis őrültség, amivel szemben ott van a halálfélelem teljes hiánya.

Pastrana nagyon fiatalon amerikai motocross és supercross bajnok lett, de folyamatos sérülései miatt karrierjének ez a szála megszakadt. Ezután a freestyle motocrossban csillogtatta meg tehetségét, az évek során 7 db X Games aranyérmet vitt haza lélegzetelállító ugrásainak köszönhetően. Közben négy keréken is megmutatta tudását, rallyban többszörös nemzeti bajnok lett, valamint két X Games győzelmet szerzett, egyikhez még a legendás Colin McRae-t is le kellett győznie.


Az Erzberg Rodeón is indult, nem sikertelenül

Travis nevéhez olyan hihetetlen trükkök fűződnek, mint a dupla hátraszaltó motorral, ernyő nélkül kiugrani egy repülőből, vagy az autóval végrehajtott leghosszabb ugrás. És hogy válik valakiből ilyen extrém figura? A következő video bepillantást enged Travis gyermekkorába. Míg mi – ki tudja mivel – játszottunk, ő motoron ült, és félelmetesen nagyokat ugrált.


12 évesen…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending