Csatlakozz hozzánk

Akciók

Tövig mernéd neki húzni?

Ha igen, akkor most ötezer forintos bónusszal rongálhatsz a Safety-Hungary udvarán az új Honda CRF125-ösökkel – hogy ez pontosan mit is jelent?

Közzétéve

ekkor

safety-hungary dirt 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Annyit, amennyiben február 16-a és 28-a között elvégzed a kedvezményes Bevezető Terep tréninget, akkor 5.000 forint értékű kredittel ajándékoz meg a Safety-Hungary, amit az idei év végéig, azaz december 31-éig bármelyik hondás tréning keretein belül felhasználhatsz. További infót a 30/670 8592-es számon kapsz, jelentkezni pedig a lentebb linkelt weboldalon lehet.

A délelőtti képzésen különböző motortípusok közül lehet választani, a tanfolyam második fele CRF100-as gépek nyergében zajlik

Hogy milyen a Safety Dirt?

A melós, de roppant élvezetes (és hasznos) hondás Dirt Track képzések a vadonatúj, tárcsafékes, önindítós CRF125-ös terepmotorokkal zajlanak (az alábbi videóban még a korábbi gépek láthatóak). Nézd meg a filmet, és ha megtetszett, most az OBB jóvoltából – az említett bónusz mellé – 10.000 forintos kedvezménnyel “nevezhetsz be” a képzésekre. A Dirt Track tréninget korábban mi is megjártuk, íme a “fíling” és a tapasztalatok:

Safety-Hungary
Honda Motorkerékpár Vezetéstechnikai Oktatás
1108 Budapest, Kozma utca 3. | +36 30 390 0007
www.safety-hungary.hu | info@safety-hungary.hu

Comments

comments

Trending