Csatlakozz hozzánk

Hírek

Továbbra is szárnyal a BMW

Eddig is rekordeladásokról szóltak a hírek a bajor márka háza táján, de augusztusban minden eddigi csúcsot túlszárnyaltak…

Közzétéve

ekkor

nap videoja - szeptember 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad robogói és motorkerékpárjai iránti kereslet elképesztő lendületet vett idén: csak augusztusban 8.737 kétkerekűt értékesített a gyártó, ami 15,2%-os javulást jelent az egy évvel ezelőtti adatok tükrében. A január és augusztus közötti időszakban a BMW Motorrad 101.323 járművet adott át ügyfeleinek, amivel fennállása során most először lépte át nyolc hónap alatt a százezres értékesítési határszámot. Eme lendületes értékesítés-növekedés 12,3%-kal haladja meg az előző évi teljesítményt.

„Miközben a termékeink iránti érdeklődést számos piacon továbbra is körülményes gazdasági helyzet nehezíti, világszerte több járművet értékesítünk, mint korábban bármikor” – mondta Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

A BMW világszerte 135 735 darab négykerekűt értékesített idén augusztusban, ami 7,6%-os gyarapodást jelent a tavalyi év augusztusához képest. Az év első nyolc hónapja során mutatott 5,5%-os összetett emelkedés 1.215.298 bajor autót jelent.

A BMW Group 2015-ös értékesítési mutatója jelenleg 7,4%-os emelkedéssel 1.429.390 járműnél áll (a MINI-t és a Rolls Royce-t is beleértve), Európában az év első nyolc hónapja során 10,5%-os gyarapodást regisztrált a gyártó. A MINI is története eddigi legsikeresebb évét produkálja, 20,6%-os javulással.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending