Csatlakozz hozzánk

Hírek

Továbbra is lesz jó hitel a Suzukikra

Hét évre szóló vevői finanszírozási megállapodást kötött a Merkantil Bank és a Magyar Suzuki, amivel az eladások számát segítené elő az importőr

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A megállapodás keretében a Suzuki gépjárművet vásárló ügyfelek számára „Suzuki Finanszírozás” néven nyújt kedvező finanszírozási konstrukciókat a Merkantil Bank.

„A Magyar Suzuki Zrt. a megállapodás aláírásával folyamatosan biztosítani tudja ügyfelei részére a versenyképes pénzügyi konstrukciókat. A Merkantil Bank a hazai gépjármű-finanszírozási piac legnagyobb szereplője, így szolgáltatásai is kedvezőek” – indokolta az együttműködést Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója – “A vonzó finanszírozási konstrukcióktól a Suzuki eladásainak további dinamikus növekedését reméljük”


A hazai Suzuki képviselet a Merkantillal közös megállapodásának (is) köszönhetően a Suzuki új (rendszámos) motorkerékpárjait jelenleg akár 20% kezdőbefizetéstől, 2,99% THM mellett megvásárolhatjuk. Az új szerződésnek köszönhetően várhatóan a jövőben is hasonlóan jutányos feltételekkel lízingelhetünk új motort.

A megállapodás a felek közötti stratégiai együttműködés folytatása. A
Merkantil Bank 2003 óta nyújt kedvező gépjárműhiteleket a
Suzuki vásárlóinak. A megállapodással egyidejűleg megszűnik a Bank, a
Suzuki és az Itochu 2003-ban létrehozott közös pénzügyi szolgáltató
vállalata, a Suzuki Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

– kapcsolódó: az eddigi 8 új (2017-es) Suzuki
– kapcsolódó: új GSX-R250 és V-Strom250

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending