Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tóthék idén is a Superbike vb-n

A hosszú holtszezon után a BMW Racing Team Tóth bejelentette: az idei Superbike világbajnokságon is viszontláthatják rajongók a magyar csapatot

Közzétéve

ekkor

wsbk201
RST AIRBAG

Főleg szponzorációs gondok miatt a csapat nem tudott a mezőnnyel részt venni a téli teszteken. A Superbike vb hivatalos Phillip Islanden megrendezendő, az ausztrál verseny előtti kétnapos tesztjén viszont teljes erőbedobással készülnek fel az első versenyekre, és a szezonra.

A csapat felállása változatlan a tavalyi szezonzáróhoz képest: Ifj. Tóth Imre második évét kezdi a Superbike szériában a már megszokott #10-es rajtszámmal, míg az előző szezon ”szuper-cseréje”, Rizmayer Gábor az idény legelejétől erősíti a csapatot, rajtszáma a #16-os helyett #75-ös lesz.

Tóth Imre tavaly 5 pontot szerzett, ezzel 28. lett összetettben (igaz, 5 versenyt sérülés miatt ki is hagyott)

Nagy jelentőséggel bír, hogy továbbra is teljesen magyar felállással tudnak részt venni a szériaalapú-világbajnokságon. Az idei szezon prioritásai közé tartozik a versenyképességen való javítás, lehetőleg Superpole szereplések mindkét motorral, valamint a (kettős) pontszerző helyezések megtartása, az eredmények javítása.

A versenyeket továbbra is az Eurosport közvetíti, a csapat hivatalos Facebook és Twitter oldalain pedig a legfrissebb információkkal látják el a rajongókat.

Rizmayer Gábor 2014-ben csak az utolsó 5 versenyen indult, melyeken 7 pontot szerzett, ezzel 25. lett az év végén

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending