Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tóthék idén is a Superbike vb-n

A hosszú holtszezon után a BMW Racing Team Tóth bejelentette: az idei Superbike világbajnokságon is viszontláthatják rajongók a magyar csapatot

Közzétéve

ekkor

wsbk201
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Főleg szponzorációs gondok miatt a csapat nem tudott a mezőnnyel részt venni a téli teszteken. A Superbike vb hivatalos Phillip Islanden megrendezendő, az ausztrál verseny előtti kétnapos tesztjén viszont teljes erőbedobással készülnek fel az első versenyekre, és a szezonra.

A csapat felállása változatlan a tavalyi szezonzáróhoz képest: Ifj. Tóth Imre második évét kezdi a Superbike szériában a már megszokott #10-es rajtszámmal, míg az előző szezon ”szuper-cseréje”, Rizmayer Gábor az idény legelejétől erősíti a csapatot, rajtszáma a #16-os helyett #75-ös lesz.

Tóth Imre tavaly 5 pontot szerzett, ezzel 28. lett összetettben (igaz, 5 versenyt sérülés miatt ki is hagyott)

Nagy jelentőséggel bír, hogy továbbra is teljesen magyar felállással tudnak részt venni a szériaalapú-világbajnokságon. Az idei szezon prioritásai közé tartozik a versenyképességen való javítás, lehetőleg Superpole szereplések mindkét motorral, valamint a (kettős) pontszerző helyezések megtartása, az eredmények javítása.

A versenyeket továbbra is az Eurosport közvetíti, a csapat hivatalos Facebook és Twitter oldalain pedig a legfrissebb információkkal látják el a rajongókat.

Rizmayer Gábor 2014-ben csak az utolsó 5 versenyen indult, melyeken 7 pontot szerzett, ezzel 25. lett az év végén

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending