Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tóth Team, Indianapolis, verseny

Pasini bukott, míg Tóth Imi a 17. helyen zárt Indianapolisban

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Pasini bukott, míg Tóth Imi a 17. helyen zárt Indianapolisban

Szöveg és képek: Racing Team Tóth

A mai napon is tiszta, napos idő volt az indianapolisi versenypályán, ám a hőmérséklet hat fokot csökkent a tegnapihoz képest és erős szél nehezítette meg a versenyzők dolgát. A reggeli warm up-on Mattia Pasini jó ritmust vett fel és az ötödik helyen zárta a bemelegítést, ami bizakodással töltötte el a csapatot a futamra nézve. Tóth Imi ezzel szemben ezen az edzésen sem tudott javítani és még mindig nem volt megfelelő a feeling az Aprilián.

Jól kapta el a futam rajtját a Team Toth olasz versenyzője, ám az első kanyarban veszített két pozíciót. Ennek ellenére pár kör alatt feljött az ötödik helyre, majd DiMeglio-t is megelőzve már a negyedik helyen állt. Sajnos azonban az ötödik körben hibázott, túl szűken ment bele az egyik kanyarba és kicsúszott.

Tóth Iminek viszont sikerült befejeznie a futamot, ám sajnos neki sem úgy, ahogyan szerette volna. Egy fantasztikus rajtot követően a tizenötödik helyen fordult, de Chesaux bukása miatt kisodródott a pályáról, így az utolsó helyre csúszott vissza. Bár leszakadt a mezőnyről, végül két versenyzőt sikerült megelőznie és végül a 17. helyen végzett.

Tóth Imre #10 – 17. helyezett:

“Egyáltalán nem vagyok elégedett, szinte minden úgy alakult, mint Brnoban. Jól rajtoltam, jó helyen voltam, majd egy bukás miatt az utolsó helyre csúsztam. Így már az első körben 15 másodpercet veszítettem. Hiába akartam felvenni a jó ritmust, hiába voltam jó helyen, ha nem mentem a helyzetet, én is elesem. A motorom nem volt éppen a legjobb, de ennek ellenére legalább pontot szerezhettem volna. Bár teli tankkal és az új gumikkal nem tudtam az időmérőn mért időmet motorozni, ha sikerül a rajtnál elért előnyömet tartani, biztosan az első tizenötben végzek. Bosszant, hogy megint balszerencsés voltam.”

Mattia Pasini #75 – Kiesett:

„A pálya elég veszélyes volt. Egy körön belül vagy négy különféle aszfaltminőséggel kellett megbirkóznunk. Jól rajtoltam, de egy kis káosz volt az elején. Jó munkát végeztünk, mert nagyon jó volt a motorom is, éreztem, hogy jó lehetek és sikerült hamar felzárkóznom az élbolyra. Aztán hibáztam. Túl szűken mentem be egy kanyarba és kisodródtam. Sajnálom, mert egy izgalmas futamot zárhattunk volna.”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending