Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tóth Team – MotoGP – Brno

Szép eredménnyel jöhetett el az egyetlen magyar MotoGP csapat a cseh nagydíjról

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Szép eredménnyel jöhetett el az egyetlen magyar MotoGP csapat a cseh nagydíjról

Lélegzetelállítóan izgalmas küzdelmet láthattunk kis hazánk csapatának olasz versenyzője és az Aprilia gyári csapatának szintén olasz versenyzője, Marco Simoncelli között a negyedliteres géposztály futamán. Pasini jól kapta el a rajtot, az első körben a hatodik volt, majd több „élmenőt” megelőzve a hatodik körre feljött az élen álló világbajnok mögé, aki a pole pozícióból indult. Ezt követően pedig egy 14 körön keresztül tartó, veszélyes, ámde abszolút korrekt küzdelmet láthattunk a két olasz versenyzőtől, amit végül a címvédésre készülő Simoncelli nyert meg. A csatába egyedül a spanyol Bautista próbált beleszólni, de egy hiba következtében végül lemaradt. Tóth Imre kiemelkedően jól rajtolt, nyolc hellyel előrébb fordult a célegyenes végén, ám nem sikerült tartania ezt az előnyt, sokan visszaelőzték, végül a 17. helyen ért célba.

Mattia Pasini #75 – 2°:

“Gyönyörű küzdelem volt, nagyon boldog vagyok! Nem sok jót vártam ettől a hétvégétől, a hét elején még lázas voltam és gyenge, ma reggel sem voltam túl jól, de egész hétvégén nagyon jók voltunk, úgyhogy bíztam magamban. Costa Doktor kezelésének köszönhetően pedig a futamra már éreztem magamban az erőt. A rajt után hamar felzárkóztam Marco mögé és próbáltam megelőzni, ami jó párszor sikerült is, de az utolsó körben vétettem egy kisebb hibát, míg Marco nem hibázott, így ő nyerte ezt a futamot. Elégedett vagyok, egy tökéletes verseny volt egy tökéletes hétvége után! A boxban jó volt a hangulat, sokat és jól dolgoztunk a hétvégén. Most viszont már Indianapolisra fókuszálok, hogy ott is hasonlóan jók lehessünk!”

Tóth Imre #10 – 17°:

“Egyáltalán nem vagyok elégedett! Nagyon jól rajtoltam, pontszerző helyre jöttem fel, de ahelyett, hogy még tovább javítottam volna, egyszerűen nem tudtam tartani a ritmust a többiekkel és elvesztettem az előnyöm. Donington óta küszködünk a motorral és most Indianapolisban újból a nulláról indulunk majd.  Gratulálok Mattiának ehhez a küzdelmes második helyhez és Balázsnak a pontokért!”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending