Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tóth Imre: Katasztrofális futam…

WSSP: peches futamot zárt a Racing Team Toth istállójának mindkét pilótája: hiába voltak kegyesek az égiek, egyik versenyző sem úgy fejezhette be a versenyt, ahogyan remélte…

Közzétéve

ekkor

team toth nurburgring 2013
RST AIRBAG

Tóth Imi egy új blokkot használt, ami sajnos egyáltalán nem vált be. Hiába rajtolt jól a pilóta, a célegyenesben gyakorlatilag az egész mezőny lehagyta. Végül a 25. helyen intették le. „A bemelegítő edzés annyira nem volt rossz, bár kicsit hátrébb csúsztunk. Rossz bolyban voltam és nem tudtam jobb időt menni. A futam katasztrofálisra sikeredett. Egy új blokkot tettünk be, ami egyáltalán nem vált be. Semmi erő nem volt benne, a harmadik körre már az egész mezőny kikerült a célegyenesben! Sereghajtóként köröztem szabadkártyás versenyzők mögött. Egy húzósabb akcióban megelőztem őket, de ez sovány vigasz, egyszerűen hihetetlen, hogy itt kellett mennem! A csapattársam, Alex volt előttem, de elég nagy volt köztünk a különbség és őt sem tudtam utolérni. Sajnáltam, hogy ki kellett állnia, így lett az igazából őt megillető 25. helyezés végül az enyém. A futam végén értesültem Rosivall Ágoston haláláról, ami mélyen megrendített minket! Ez úton szeretném kifejezni részvétünket a magam és az egész csapat nevében a gyászoló családnak, barátoknak!”

Alex Schacht (#59) egy jó rajttal és lendületes körökkel a 34. helyről egészen a 25-ig repítette Hondáját, melynek ez úttal nem akadt technikai hibája. Idei pechsorozata azonban most sem kerülhette el a dánt, az utolsó körben kifogyó üzemanyag miatt kellett kiállnia a versenyből. „A warm up jól ment, elégedett voltam mind az eredménnyel mind a motorommal. A futamon jól kaptam el a rajtot, az első körben már három, a másodikban további három helyet javítottam. A motorom és az időim stabilak voltak. Aztán az utolsó körben beütött a crach, elkezdett ledadogni a CBR. Mikor behoztak a boxba kiderült, hogy a benzin fogyott ki. Nem hittem el! De sajnos előfordul ilyesmi is. Csak remélni tudom, hogy Isztambulban is stabil lesz alattam a technika és nem fogunk hibázni sem!”


MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending