Connect with us

Hírek

Tóth Imi: Kemény menet lesz, de meg akarom csinálni!

A Racing Team Toth a supersport vb asseni futamára egyversenyzős lett, Tóh Imi balesete után még rehabilitálódik, kiesése miatt a csapatot Alex Schacht képviseli, aki jól szerepelt az edzéseken

Published

on

racing team toth assen
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Tóth Imi az Aragónban elszenvedett súlyos kulcscsonttörése miatt kihagyni kényszerül az asseni futamot, így a Racing Team Toth istállóját csapattársa, a dán Alex Schacht képviseli a hétvégén. Imi itthon lábadozik és gőzerővel készül a monzai visszatérésre.

Az egyik kedvenc pályám az asseni, ráadásul az esőt is szeretem, így duplán pech, hogy most nem lehetek ott. A vállam javulgat, hétfőn utazom ki Barcelonába varratszedésre, illetve konzultációra. Elég szűkös az idő, mától számítva mindössze két hetem maradt annyira rendbe jönni, hogy Monzában visszaülhessek a Hondámra. Kemény menet lesz, de meg akarom csinálni!”

Alex nagyszerűen kezdett a vizes szabadedzésen, majd a szintén esőben zajló időmérőn tovább javítva a 13. provizórikus rajthelyet szerezte meg magának

Most különösen nagy reményeket fűz a csapat Schacht-hoz. Bíznak benne, hogy legalább az időmérő eredményeit hozza majd

Nagyon örülök, nagyon elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel! Reggel több beállítást is próbáltunk és már akkor úgy éreztem, hogy nem lesz gond az esővel! Az időmérőn ez be is bizonyosodott! Félidőig a hatodik helyen álltam, csak az utolsó 12 percben csúsztam vissza. Nagyon jó a vizes beállításunk, meg volt a feeling, úgyhogy nem bánnám, ha vasárnap is esne az eső! Köszönöm a csapatomnak, hogy elérhettük a mai eredményt. Remélem, hogy holnap is ennyire jók tudunk majd lenni!”  – összegezte Schacht a napot.

EREDMÉNYEK:

1. szabadedzés:
26. Alex Schacht 1’58.899

1. időmérő edzés
13. Alex Schacht 2’06.789

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending