Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Tóth Imi egyedül, egy 2001-es motorral

A Team Toth hivatalosan is egyszemélyes csapatként folytatja a 250-es világbajnokságot

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A Team Toth hivatalosan is egyszemélyes csapatként folytatja a 250-es világbajnokságot

Szöveg: Team Toth

A régóta húzódó és sok pletykát megélt konfliktus a Team Toth és az Aprilia gyár között végül sajnálatos módon nem hozott megegyezést. Így október 2-ától a csapat hivatalosan is egy versenyzővel, Tóth Imivel és egy 2001-es fejlesztésű, privát motorral folytatja a szezont. A csapatfőnök, id.Tóth Imre már többször tárgyalt az olasz gyárral arról, hogy nem elégedett fia, Tóth Imi motorjával, és hangot adott annak, hogy az Aprilia nem azt adta, amit a szerződésében vállalt, ezért ennek a motornak az árából egy bizonyos összeget visszatartott.

Meglepetésként érte azonban a csapatot, hogy az Aprilia gyár saját honfitársától is visszavette a motort, hiszen egy RSA ára bőségesen ki van fizetve a Team Toth által. Tóth Imre igazát mi sem bizonyítja jobban, hogy Imi a mai edzésen egy 2001-es elavult technikával, – amiből az edzés alatt a kartervédő repedése miatt folyt az olaj -, majd 30km/h-s sebességhátránnyal, alig ment rosszabbat, mint a gyári motorral. Ezzel a privát motorral folytatja tehát az évet a magyar versenyző.

Tóth Imre csapatfőnök nagyon sajnálja, hogy a másik versenyzője, Mattia Pasini ilyen kedvezőtlen helyzetbe került a megegyezés hiánya miatt, ám az Aprilia lépésére senki nem számított. Mattia, valószínűleg egy másik csapatban folytatja a szezont a következő, Ausztrál Nagydíjtól. A csapat és Mattia Pasini barátságban váltak el, az olasz versenyző is sajnálja, hogy nem a magyar csapattal folytathatja tovább, hiszen nagyon jól érezte magát velük, De megértette a helyzetet, de azt ő sem érti, hogy az Aprilia miért lehetetlenítette el a helyzetét annak ellenére, hogy egy gyári motort bőségesen kifizetett a csapat. Tóth Imre sok sikert kíván az olasz versenyzőnek és nagyon sajnálja, hogy nem nála folytatja tovább az idei sikerszériáját.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending