Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tóth Imi hazatért Barcelonából

Mint arról már korábban beszámoltunk, Tóth Imi a múlt vasárnap Aragonban hatalmasat bukott, melynek következtében agyrázkódást és jobb kulcscsonttörést szenvedett. A Team Toth versenyzőjét kedden Barcelonában  operálták meg, és ma este érkezett haza

Közzétéve

ekkor

toth imre serules
Sportster
MAI Kótyavetye

A motorversenyzők körében jól ismert dr. Mir. műtötte Imit a barcelonai Dexeus Klinikán. Az operáció jól sikerült, a neheze azonban még csak most jön, hiszen kőkemény rehabilitáció szükséges ahhoz, hogy a pilóta mindössze három hét múlva rajthoz állhasson a monzai futamon.

„Ez az utolsó pár nap nem volt valami túl szép, de a körülményekhez képest megvagyok. A műtét elvileg jól sikerült. Nagyon szerettem volna ott lenni Assenban. Az aragóni tapasztalatok után úgy érzem, hogy esélyesek lettünk volna! Ráadásul ez az egyik kedvenc pályám is! Még a beavatkozás előtt az MR kép alapján Mir Dorkor nem zárta ki az asseni visszatérést sem, de sajnos a feltárás után kiderült, hogy nagyobb a baj, mint azt gondolta. Hat darabra tört ugyanis a kulcscsontom, ezért komolyabb ’javításra’ volt szükség odabent. Megnyugtattak, hogy innen is szépen fel lehet gyógyulni, de ez nyilván egy lassabb folyamat lesz. Én viszont eltökéltem, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy mihamarabb pályára léphessek! A fájdalom már enyhült, de a neheze: a mozgatás és a rehabilitáció még csak most jön! Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz egy leányálom! Legjobban az bosszant, hogy a két kedvenc futamom előtt történt ez az egész. Ha Assenben nem is, de Monzában mindenképpen rajthoz szeretnék állni! Nem hiszem, hogy ott már 100%-os lehetek, de igyekszem mihamarabb visszanyerni a régi formám! Nagyon szerencsétlenül jött ez most ki (illetve egy ilyen eset sosem jön jókor – nevet), de Assen és Monza előtt ez nekem, nekünk különösen nagy pech! Szeretném megköszönni a sok jókívánságot, nagyon jólesett, hogy ennyien üzentek, hívtak, szorítottak értem! Sok erőt ad a felépüléshez!” – összegezte Imi a történteket.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending