Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

TOP10: Filmsztárok motoron

Akarod tudni melyik férfi színész imádja a motorozást? Nagyon sok Hollywoodi csillagot be tudnék mutatni itt, mert ezek a férfiak nem csak a filmekben ülnek szívesen kétkerekűre, hanem a magánéletükben is a motorok szerelmesei.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A túrázás, vagy a hétköznapi dolgok elintézésére két külön gép jár, de van akinek itt nem csak kettő áll a garázsában… 😉

 • Hugh Laurie
  Az angol színész, író, zenész, humorista, a mi Dr House-unk legszívesebben a kedvenc Triump Bonneville-jével csapat, de láttuk már őt Hondán, és MV Augstán is.

 • Brad Pitt
  A sármos színésznek rengeteg motor rejlik a gyűjteményében: találhatunk egy Ducati Desmosedici RR-t, egy Monster 696-ot, egy Harley-Davidson chopperst és egy BMW R1150GS Adventure-t is. Mindezek mellett még két hatalmas kedvence is helyet kapott a garázsban: egy Triumph Bonneville, valamint egy Yamaha R1 motorkerékpár, és még ki tudja mi minden lapul ott.

 • John Travolta
  John a Faterok motoron című filmje után kapott rá a szabad száguldozás élményére, de első reklámfilmjében is Hondákhoz adta az arcát. Privát gyűjteménye legfőképpen Harley-kat tartalmaz.

 • David Beckham
  A jóképű csupa mozgás Davidnek bármilyen motor jól áll, szívesen pózerkedik is mellettük. Egy klasszikus cruiser a kedvence, de a tarsolyban akad még egy 50.000 dolcsis F131 Hellcat Combat is, és egy Triumph Bonneville T100.

 • Ryan Reynolds
  A kanadai színész a száguldás szerelmese. Minden szabadidejét motoron tölti, a legjobban testvérével szeret utazgatni. Neki aztán tényleg bitang sok motorja van, de a legkedvesebb számára egy vörös Triump Bonneville.
  Legutóbbi filmjében, a Sokkal több mint testőr-ben is nagy szerepet kapott a motorozás.

Még a Deadpoolban is Vespán nyomja a lazát. :D

 • Keanu Reeves
  A Mátrix sztárja sokféle motort kipróbált. A sportmotorozás és az endurozás sem áll messze tőle, számos motor boldog tulajdonosa. Keanu imádja a klasszikus darabokat, beleértve saját Norton 850-es Commandóját, amellyel örömmel száguldozik szabadidejében.
  Már annyira beleszerelmesedett ebbe a csodálatos világba, hogy saját céget alapított egy barátjával, és egyedi épített motorokat készítenek, amiket a novemberi EICMA rendezvényen mutattak meg a nagyközönségnek.

 • Orlando Bloom
  Orlando feneke alatt jó sok motor megfordult, de nem csak a filmekben, a magánéletében és előszeretettel száguldozik. Eddig csak egy szépséggel büszkélkedhet: egy Norton Commando 961-gyel, amellyel a Gyorsaság fesztiválja elnevezésű rendezvényen is megjelent.

 • Tom Cruise
  Talán az egyik olyan híresség, akiről mindenki tudja mekkora motorőrült. Hihetetlenül nagy szenvedélyt táplál a motorozás iránt, ritka ha valamelyik filmjében nem ül motorkerékpáron. Durva, de Los Angelesben Tom rendelkezik a legnagyobb motorgyűjteménnyel.

 • Gerard Butler
  Nem csúf az az igazság, hogy Butler is rajong a motorokért, sőt! Ha teheti mindenhova azzal jár, még munkába is. Négy hónapja Los Angelesben leszorította őt egy autó az útról, és az árokban kötött ki, de szerencsére a balesetet kisebb zúzódásokkal és karcolásokkal megúszta, hihetetlen módon csonttörés nélkül.

 • Tom Hardy
  Korunk egyik legnépszerűbb színésze (és az én személyes nagy kedvencem), aki nemcsak a forgatásokon, hanem szabadidejében is nagyon szeret két keréken száguldozni. Akár még nagyobb off-road túrákra is eljár, mint mondta, a motorozás jótékonyan hat rá, remekül kikapcsolja.
  Hogy hány motorja van nem tudni, de ritkán látni róla olyan képet, ahol két egyforma motor mellett pózol.
  A Triumph-al nagyon jó a kapcsolata, több típusból is vásárolt tőlük, sőt, egyedi darabokkal is rendelkezik a márkából. Persze ez óriási reklám a cégnek is, így a barátság kölcsönös.
  Tavaly áprilisban arról visszhangzott a sajtó, hogy elkapott és ártalmatlanná tett egy motorkerékpár tolvajt. Tom éppen gyalogosan közlekedett Londonban s látta, hogy üldöznek egy motorost, aki nekiütközött egy autónak, majd megpróbált elsprintelni. A jó kondiban lévő Hardy elől nem tudott megmenekülni.
  (Én sem menekülnék. :) )

 

 

 

 

 

 

1 Comment

1 Comment

 1. Bonnie

  2018.05.23. at 14:12

  Szinte mindenkinek van Bonneville-je:D
  Helyes….

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending