Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tom Cruise S1000RR-en hasít

Már nem a mindennapokban, hanem legújabb filmjében, a Mission:Impossible ötödik részében. Szuperlátványos jeleneteket ígérnek a BMW sportmotorokkal – trailer videó!

Közzétéve

ekkor

m i 5 bmw
Sportster
MAI Kótyavetye

A BMW ismét a Paramount Pictures legendás akciófilm-sorozatának kizárólagos járműipari partnere. Az ötödik, Rogue Nation alcímet viselő Mission: Impossible felvonásban a bajor gyártó immáron második alkalommal „vállalta el a küldetést”: a negyedik, 2011-ben bemutatott Ghost Protocol című filmben az X5 és a 6-os Cabrio mellett a BMW Vision EfficientDynamics tanulmányautó is feltűnt.

Ismerős jelenet: akár 1986-ban a Top Gunban

Az új részben az új M3 mellett pedig (még az előző generációs) S 1000 RR is szerepel Tom Cruise alatt (is) – köztudott, hogy az 52 éves amerikai színész szeret motorozni, több filmjének is hangsúlyos szereplője egy-egy modell, mint a Top Gunban (GPz 900R, 1986) vagy a M:I második részében (Speed Triple, 2000), csak hogy a legemlékezetesebbeket említsük.

Még jó hogy van váltóelektronika, nem kell a kuplunghoz nyúlni, lehet lőni…

A nagyszabású hollywoodi alkotás hivatalos előzetese tegnap került fel az internetre, amelyben első ízben kaphatunk ízelítőt mindabból, mire képes az M3 és az S 1000 RR a vásznon: az alkotók olyan üldözős jeleneteket ígérnek, “amelyekhez hasonlót még nem láttak a nézők”.

„A sportos teljesítmény és a BMW ConnectedDrive szolgáltatásai együttesen kiváló partnerekké emelik a bajor modelleket Ethan Hunt (Tom Cruise neve a filmben – a szerk.) és csapata számára, akik a járművek úttörő funkcióit és élvonalbeli technológiáit a világ megmentésének szolgálatába állítják. Az M3 az autóversenyzői géneket és a hétköznapi praktikusságot egy érzelmekkel teli, erőteljes koncepcióban egyesíti…” – mondta Ian Robertson, a BMW AG marketingfelelőse.

M3 akcióban

A Rogue Nation a film főszereplője, Tom Cruise mellett ismét összehozza a Ghost Protocol sztárjait, így Jeremy Renner-t, Simon Pegg-et, valamint Ving Rhames-t. Az ötödik epizódban Alec Baldwin, Rebecca Ferguson és Sean Harris is játszik. A M:I Rogue Nation világszerte július 31-én debütál a mozikban.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending