Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tolna megye legjobb motorosa

Gyutai Adrián új motorja is megérkezett: a 125-ös Alpok Adria bajnok idén kategóriát vált, a Superstock600-ban indul, Hondával. Vajon a nagymotorral is az elejében megy majd?

Közzétéve

ekkor

gyutai adrian 600rr
ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Amikor tavaly 2007 után első magyar gyorsasági motorversenyzőként újra nemzetközi bajnokságot nyert Gyutai Adrián – a 125 GP-t nyerte meg az Alpok-Adriában, valamint szintén ebben a kategóriában osztrák bajnoki címet szerzett –, sokan felvetették, hogy a tehetséges paksi fiatalember vajon kategóriát váltva is képes lesz-e megismételni korábbi sikereit. Nos, Gyutai és csapata éppen ezen dolgozik.

„Gőzerővel folyik már az új motorom, egy Honda CBR600RR felkészítése. A háttércsapatom fantasztikus munkát végez, így bízom abban, hogy az első, március közepi tesztre már a teljesen felkészített versenygéppel kezdhetem meg a gyakorlást, illetve a közvetlen felkészülést az idei feladatokra. Óriási bennem a bizonyítási vágy, ugyanakkor pontosan tudom, a hátralévő időszakban minél többet kell motoroznom, hogy összeszokjak az új motorral. Ráadásul a vezetési stílusomat is meg kell változtatnom egy picit, amihez azért idő kell. Fizikailag jó formában vagyok, és sokat tudtam crossozni a télen, így az eddigi legjobb felkészülésemen vagyok túl, bizakodva várom az új kategóriámban a versenyeket” – fogalmazott Adrián.

Gyutait ráadásul lelkileg is feldobta, hogy szűkebb hazájában is elismerték tavalyi eredményeit. A szakemberek megítélése alapján Tolna megyében a 22 éves motoros lett szakága legjobbja 2012-ben – a díjat Kozmann György olimpiai bronzérmes kenus adta át.

„Fantasztikus érzés, hogy engem választottak meg Tolna megye legjobb sportolójának motorsportban. Nagyon büszke vagyok ere, ráadásul egy olyan sportember adta át a díjamat, akire sportolói pályafutása miatt nagyon felnézek”– folytatta Adrián.

Gyutai (középen): óriási bennem a bizonyítási vágy

Képek: Pole Positions Communications, Gémesi Balázs

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending