Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Blog

Tokajban is angyalkodtunk egy kicsit.

Ennyi motorost együtt sátorozni a két év alatt sehol sem láttunk, mint Tokajon.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A fotókért kattintsatok ide!

Szöveg: Molnár Dénes (MOL Motoros Angyal)

Sokan mondják, hogy Kelet-Magyarország, főleg a Tiszán túl nem éppen motoros paradicsom, mert már egy vakondtúrás is dombnak számít, és kanyarokkal sem áldották meg a vidéket. Rónaság és egyenes. Aki így gondolja, vegye irányba Tokaj térségét.

Ahogy közeledtünk Miskolcon át a világörökség részeként jegyzett borvidék felé, az egyenes horizont egyre izgalmasabb alakokat öltött. Dombok, sőt, szinte hegyek jelentek meg a messzeségben. Még közelebb érve számtalan szőlőt, veteményest és egyéb földművelt terepet láttunk, gyönyörű összképet alkot a zöld takaróként elterülő rétekkel, és az ilyen-olyan fákkal. A levegő mennyei, a táj nem hogy izgalmas, de mintha nem is mi kis országunkban lennénk.

Szerencs és Tokaj városa rögtön belopta magát a szívünkbe. Otthonos, rendezett, tiszta, nyugodt, vendégmarasztaló hely. Minta lehet az egész ország számára, hogyan kell festenie egy szép magyar városkának. Kifejezetten örültünk, hogy motoros angyalokként ellátogathattunk ide, ráadásul a szokásos tokaji motoros találkozó alkalmából.

Számtalan, talán ezres számú sátor feküdt a rendezvény hatalmas nagy helyszínen. Hihetetlen sokan voltak, amit mi sem jelez jobban, mint hogy a MOL-os ásványvíz, a plexi törlőkendő és a matrica mind rekordidő alatt elfogyott. Szinte meg se kellett mozdulni, úgy jöttek oda hozzánk a motorosok, mint sajnos rájuk a darazsak. Talán a szőlő miatt, mindenesetre zavaróan sok sárga-fekete csíkos állatka volt Tokaj környékén.

Jó kis rendezvény volt, csupa jó programmal. Míg máshol délután, estefele kezdődnek a játékok, és a koncertek, itt már délben s folyamatosan vezényelt Hadnagy Józsi, a méltán híres motoros speaker. Egymás után indultak az ilyen-olyan ügyességi versenyek, hol sörért, hol csak a megbecsülésért. Mindenkire annyira jól érezte magát, hogy kedvünk lett volna nekünk is lesátorozni, és beállni a buliba. Remélem jövőre is ott lehetünk, mert ezért a találkozóért akár az ország másik csücskéből is érdemes ellátogatni.

Legközelebb Bátonyterenyére, a Nemzetközi Motoros Találkozóra szállunk le. Gyertek el ti is, és motorostalálkozzunk egy jót!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending