Csatlakozz hozzánk

Blog

Tokajban is angyalkodtunk egy kicsit.

Ennyi motorost együtt sátorozni a két év alatt sehol sem láttunk, mint Tokajon.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A fotókért kattintsatok ide!

Szöveg: Molnár Dénes (MOL Motoros Angyal)

Sokan mondják, hogy Kelet-Magyarország, főleg a Tiszán túl nem éppen motoros paradicsom, mert már egy vakondtúrás is dombnak számít, és kanyarokkal sem áldották meg a vidéket. Rónaság és egyenes. Aki így gondolja, vegye irányba Tokaj térségét.

Ahogy közeledtünk Miskolcon át a világörökség részeként jegyzett borvidék felé, az egyenes horizont egyre izgalmasabb alakokat öltött. Dombok, sőt, szinte hegyek jelentek meg a messzeségben. Még közelebb érve számtalan szőlőt, veteményest és egyéb földművelt terepet láttunk, gyönyörű összképet alkot a zöld takaróként elterülő rétekkel, és az ilyen-olyan fákkal. A levegő mennyei, a táj nem hogy izgalmas, de mintha nem is mi kis országunkban lennénk.

Szerencs és Tokaj városa rögtön belopta magát a szívünkbe. Otthonos, rendezett, tiszta, nyugodt, vendégmarasztaló hely. Minta lehet az egész ország számára, hogyan kell festenie egy szép magyar városkának. Kifejezetten örültünk, hogy motoros angyalokként ellátogathattunk ide, ráadásul a szokásos tokaji motoros találkozó alkalmából.

Számtalan, talán ezres számú sátor feküdt a rendezvény hatalmas nagy helyszínen. Hihetetlen sokan voltak, amit mi sem jelez jobban, mint hogy a MOL-os ásványvíz, a plexi törlőkendő és a matrica mind rekordidő alatt elfogyott. Szinte meg se kellett mozdulni, úgy jöttek oda hozzánk a motorosok, mint sajnos rájuk a darazsak. Talán a szőlő miatt, mindenesetre zavaróan sok sárga-fekete csíkos állatka volt Tokaj környékén.

Jó kis rendezvény volt, csupa jó programmal. Míg máshol délután, estefele kezdődnek a játékok, és a koncertek, itt már délben s folyamatosan vezényelt Hadnagy Józsi, a méltán híres motoros speaker. Egymás után indultak az ilyen-olyan ügyességi versenyek, hol sörért, hol csak a megbecsülésért. Mindenkire annyira jól érezte magát, hogy kedvünk lett volna nekünk is lesátorozni, és beállni a buliba. Remélem jövőre is ott lehetünk, mert ezért a találkozóért akár az ország másik csücskéből is érdemes ellátogatni.

Legközelebb Bátonyterenyére, a Nemzetközi Motoros Találkozóra szállunk le. Gyertek el ti is, és motorostalálkozzunk egy jót!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending