Connect with us

Blog

TesztMotor Top10 – 2016

Összeszedtük a TesztMotor.hu legjobb idei történéseit és a kedvenceiteket a legolvasottabb cikkeket.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

1 – Legolvasottabb tesztünk

Nem meglepő módon a sok fiatal motorost érdekelhető Honda CB500F Így kell ráncfelvarrni című premier tesztje lett, amiről nálunk olvashattatok először.

Egyszerűen kiváló városi motor, nincs mit ragozni… Csinos, könnyű, kezes, pörgős, precíz, alacsony fogyasztású – most mégis ragozom?

2 – Legjobb esemény

Újraindítottuk a TesztMotor Tréningeket a Kakucsi versenypályán. Két év szünet után jó volt látni, ahogy a résztvevők percről percre fejlődtek és ezt mi Henrikkel értük el nálunk. Jövőre is csinálunk ezért TesztMotor Tréningeket, mert szeretnénk, ha az általunk megszerzett tudást átadhatnánk, hogy nektek ne 20 évnyi motorozásba teljen mindent megtapasztalni.

3 – Legjobb cikksorozat

Café Kedd címen új cikksorozatot indítottunk, amelyben az épített motorok kapnak főszerepet. Főleg a mostanában másodvirágzását élő Café Racereket láthatjátok benne, de azért egyéb más épített csemegék is szerephez jutnak. A tesztmotor keresőjébe írd be, hogy café és megtalálod az összes ilyen cikkünket!

4 – Legjobb motoros túra

A feljebb említett CB500F fel egy háromnapos kanyarvadász Szlovén-Osztrák-Olasz túrára mentünk. Bledben szálltunk meg a gyönyörű kis tó partján lévő szállodában. Majdnem 2000 km-t mentünk a három nap alatt, ahol a kis CB nagyon szépen tudta tartani az iramot a nála sokkal nagyobb motorokkal. Sőt, volt amikor a tempót diktálta is a kis A2-es jogsival vezethető csupasz gép. Amikor Lufit és Esztit tanítgattam a kanyarvadászatra, akkor már egy kicsit kezdett kevés lenni, de ők egy CB1000R -rel és egy S1000SX-szel jöttek mögöttem :)

6 – Legjobb játék

A motopartsshop napi játékán minden nap nyerhettek valami jó kis ajándékot. Egy jó játék és nem kell sok energiát belefektetni. Érdemes feliratkozni rá!

6 – Legjobb olvasói cikk

Csapó Zoli a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen, amikor egy baleset megtörténik. Meg is írta nekünk két részben, hogy tanuljatok belőle. Szerencsére nyitottak voltatok rá és nagyon sokan elolvastátok mindkét cikket és talán ezért kötöttetek is rendes motoros balesetbiztosítást magatokra. Ha még nem rendelkeztek ilyennel, akkor itt megtehetitek: biztositas.tesztmotor.hu

7-8 – Legjobb videó és a legjobb tuning kipufogó

Ez a két legjobb egy tartalomhoz kötődik, mégpedig ahhoz MV Agusta Dragsterhez, amelyet ősszel le is teszteltünk. A YouTube csatornánkon 208.000-nél többen nézték meg idén tavasztól a filmet.
Ti fel vagytok már iratkozva a csatornánkra? Ha nem, akkor itt az idő, van olyan általunk készített tartalom, amit csak ott láthattok és különben is, aki olvas bennünket, annak alap, hogy a filmes csatornánk újdonságairól is kapjon értesítést! Tehát a piros feliratkozás gombot keresd itt: https://www.youtube.com/TesztMotor

9 – Legjobb motoros kép

Az Icon 1000 kollekciójának és a gyönyörű Triumphnak a kompozíciója, amit a fények játéka tesz tökéletessé.

10 – Legjobb női motoros cucc

Az Icon Shaguar kollekcióját választottuk, amelyből már a Bukósisak és a kesztyű is megérkezett az üzletünkbe. BenZso be is mutatja Nektek. Nagyon egyedi és igényes motoros felszerelés, minden hölgynek ajánljuk ezeket az Icon női motoros felszereléseket.

+1

Figyeljétek a filmben mit ír az újság :)

B.U.É.K!
A TesztMotor.hu Csapata

BenZso, Karesz, KT14, RSV Rocky, Stunter Roland

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending