Csatlakozz hozzánk

Kirakat

TKSTAR TK905 Mágneses GPS nyomkövető – motorosoknak is

Egy motor jóval több, mint egy közlekedési eszköz. Ha ellopják, abba egy kicsit belehal minden motortulajdonos. Ha nincs lehetőség újat vásárolni, az pedig tényleg igazi sorscsapás. Szerencsére nem kell megvárni, hogy ez megtörténjen. Ezért is jó a gps nyomkövető!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Szerencsére nem kell megvárni, hogy ez megtörténjen. A TKSTAR TK905 műholdas GPS nyomkövető használatával biztonságban tudhatod a motorod. Az eszköz egyik fő erőssége a rendkívüli, 3 hónapos készenléti idő.

A műholdas nyomkövetés sokáig kevesek kiváltsága volt, ma viszont már mindenki számára elérhető. Még a relatíve kisebb összegekért vásárolt motorokhoz is megéri beszerezni egy GPS nyomkövetőt. Viszont nem mindegy, hogy milyet. A megbízhatóság és pontosság mellett az sem mindegy, milyen más funkciói vannak az eszköznek az aktuális GPS koordináták megadásán túl. Sokat emel a dolog fényén az is, ha igényes nyomkövető szoftver is elérhető, amivel az adott eszközt használhatjuk. A TKSTAR TK905-nél ez mind adott, így beszerzésével teljesen megfizethető áron juthatsz egy magas szintű, lopás elleni védelemhez.

TK905 Mágneses GPS nyomkövető - Flexcom

TK905 Mágneses GPS nyomkövető a Flexcomtól

Nem szúr szemet a tolvajoknak

A TKSTAR TK905 egy tenyérben elfér, súlya pedig mindössze 168 gramm. Erős mágneses talpával könnyen rögzítheted a motor felületére. Az ülés alá vagy a tárolórekeszbe is teheted. A készülök robosztus kivitelezése miatt az sem gond, ha esetleg leejtenéd, kemény műanyag burkolata megvédi a kisebb ütésektől.

Így védi meg a motorod a TKSTAR TK905

Nem állhatsz ott mindig a motorod mellett. De a GPS nyomkövetővel bármikor, bárhonnan lekérheted azt, hogy pontosan hol van, és milyen sebességgel halad. Ehhez mindössze egy mobiltelefon és egy SIM-kártya szükséges. A készülékkel SMS üzenetekkel, vagy egy internetes alkalmazást használva kommunikálhatsz. Ez utóbbit a mobiltelefon mellett számítógépről is elérheted.

TK905 Mágneses GPS nyomkövető - Flexcom TK905 Mágneses GPS nyomkövető - Flexcom TK905 Mágneses GPS nyomkövető - Flexcom

Ahhoz, hogy biztonságban tudd a motorod, nem kell folyton lekérned a pozícióját. A TK905-en van ugyanis rezgést és mozgást érzékelő szenzor, és ezekre riasztást is kérhetsz. Azaz, a készülék rögtön értesít, a a leparkolt motorod megmozdulna. Ez az információ pedig aranyat ér, és lehetővé teszi, hogy megvédd a motorod. Ha valaki elvinné, nem juthat messze vele. Rögtön tudni fogsz a lopási kísérletről, és pontosan látod, hogy merre halad vele, hova vitte a tettes.

Tapasztalataim szerint a TK905 valóan hozza a gyári paramétereket: mintegy 5 méteres pontossággal mutatja meg a készülék helyét.

Így látjátok egymást az alkalmazásban

További lehetőségek

A nyomkövetőbe beépítettek egy mikrofont, amivel le lehet hallgatni a környezeti hangokat és zajokat, ezzel is fontos információkhoz juthatunk.

Adott sebességhatár átlépésére is kérhető riasztás. Ez segíthet precízebben betartani az adott sebességkorlátot.

A TKSTAR TK905 készülékhez elérhető szoftverrel további extra funkciók is járnak. Például, egy térképes felületen valós időben követhető a motor haladása.

Ráadásul hónapokra visszamenőleg visszanézheted a motoroddal bejárt útvonalakat. Ez nagyon jól jöhet akkor, ha a következő motoros túrák szervezésénél felhasználnád a korábbi útvonalon szerzett tapasztalatokat.

Hetek, hónapok töltés nélkül

A TKSTAR TK905 egyik hatalmas előnye, hogy nem kell folyton töltőre tenni, mint a mobiltelefonokat. A benne lévő atomerős, 5000 mAh teljesítményű akkumulátor 3 hónap készenléti időt tud!

A tényleges üzemidő persze a mobiltelefonokhoz hasonlóan függ attól is, milyen gyakran kommunikálsz a készülékkel.

Kipróbáltam, mit jelent ez a gyakorlatban. Annak ellenére, hogy sokat használtam a készüléket, mert sokat próbálgattam a különböző funkcióit, 3,5 hét után kellett csak feltöltenem. Ez nagyon jónak számít a nyomkövetők piacán!

Nem kell attól tartani, hogy a hosszú készenléti idő miatt elfelejtenéd a töltést. Ugyanis a TKSTAR TK905-n azt is beállíthatod, hogy azt is jelezze, ha alacsony már a töltöttségi szint. Ha a nyomkövető szoftvert is használod, akkor az akkumulátor állapotát folyamatosan figyelemmel kísérheted.

Professzionális védelem mindenkinek

A TKSTAR TK905 tudása kiemelkedő, mégis kedvező áron beszerezhető: mindössze 17.500 forint (áfával együtt). A magasszintű internetes nyomkövetés ma már mindenki számára elérhető. A készülékre 1 év a garancia.

Az alábbi linken szoftverrel együtt is beszerezhető. A nyomkövetőt azonnali raktárkészletről küldik. SIM-kártyával együtt is rendelhető, ekkor teljesen üzemkészen kapod meg – akár már másnap! Itt tudod megrendelni: TKSTAR TK905 GPS nyomkövető

 

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending