Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Tizenhatezer lóerő, újra

Igen, ismét láthatunk Top Methanol dragstereket Magyarországon

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A kunmadarasi gyorsulási versenyek főszervezőjével, Hadnagy Józseffel készített interjúnkban már olvashattátok, hogy több “nagy durranással”, meglepetés vendéggel is tárgyalnak, hogy méltó módon ünnepeljék Kunmadár 15 éves jubileumát. Az egyik látványos, közönségkedvenc attrakcióval, a Top Methanol dragsterekkel szerencsére eredményesen végződtek az egyeztetések, mivel április végén – május el(s)ején (a tavalyi szezonnyitó után) újra láthatjuk őket a kunsági betoncsíkon.

“Az első idei hírek máris elég jók. A Honda Motoros Majálison már biztos hogy lesz Top Methanol dragster autó, Dennis Habermann és Timo Habermann jóvoltából! De vannak MAMS-os híreink (lásd lentebb) a versenyzők számára is!” – olvasható a Kunmadaras Motorsport weboldalon. A TMD-autók menete élőben iszonyatosan brutális (főleg párosban), minden motorsport kedvelőnek érdemes megtapasztalni az élményt – erre április 28-a és május 1-je között lesz lehetőség.

Dennis Habermann 2011-ben Kunmadarason

Dennis és Timo Habermann, a Top Methanol szörnyetegek pilótái


8000 lóerőről pletykálnak – egyenként…

MAMS-hírek a versenyzők számára

– Három érvényes futam elegendő a bajnokság értékeléséhez
– A D-licences versenyző pontot szerezhet a bajnokságban és beleszámít a végső létszámba(természetesen a C és az N licenc kiváltása takarékosabb és mindenhová jó, sőt a nemzetközin is indulhatsz egyszeri rajtengedéllyel – és Kunmadáron lesz ilyen!)
– Február 28-ig kedvezményes licencet lehet váltani, utána viszont emelt díjasat! Nézzétek a MAMS honlapot!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending