Csatlakozz hozzánk

Akciók

Tíz éve Magyarországon a GARMIN

Rendkívüli születésnapi kedvezmények és nyereményjáték a Garminnál.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Rendkívüli születésnapi kedvezmények és nyereményjáték a Garminnál.

Tíz éve érhetők el a Navi-Gate Kft.-nél Magyarországon a műholdas navigáció piacvezető cégének, a GARMIN-nak a termékei. A születésnap alkalmából rendkívüli akciók és meglepetések várják a felhasználókat. 

A GARMIN felhasználók februárban minden héten hírlevélben értesülhetnek arról, milyen akciók várják őket az adott héten. Több népszerű készülék akár 15-20%-kal kedvezőbb áron is elérhető a születésnapi akció keretében, érdemes tehát nyomon követni a GARMIN weboldalának ajánlatait a http://www.garmin.hu/ajanlat oldalon. Február második hetétől egy játékban is részt vehetnek mindazok, akik felkeresik a GARMIN weboldalát. Akik részt vesznek a www.garmin.hu/jatek oldalon található játékban és regisztrálnak, megnyerhetik akár a GARMIN egyik legújabb termékét, a limitált szériás nüvi 255 white autós navigációs készüléket vagy a Wellness Travel által felajánlott, 2 személyre szóló wellness hétvégét.

A GARMIN navigációs készülékeire specializálódott Navi-Gate Kft. 1999 februárjában alakult. 2001 januárjától a Navi-Gate Kft. kiemelt forgalmazási jogot kapott a GARMIN termékeire Magyarországon – kivéve a repülésben használatos GPS-eket. 2001 márciusában a cég elkészítette Magyarország első, navigációs készülékekbe tölthető térképét, így az Egyesült Államok, Kanada és számos nyugat-európai ország után a magyar felhasználók is megismerkedhettek a GPS-navigáció előnyeivel.

A GARMIN-ról

Leányvállalatain keresztül a Garmin Ltd. navigációs, kommunikációs és informatikai készülékek és berendezések tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek túlnyomó részben a GPS-technológiát alkalmazzák. A Garmin vezető pozíciót élvez a fogyasztói és általános repülési GPS-piacokon, és a termékeit felhasználják a repülés, tengeri közlekedés, szabadtéri sportok, autózás résztvevői, illetve a különböző vezeték nélküli és OEM alkalmazások. A Garmin Ltd. a Kajmán-szigeteken bejegyzett cég, főbb leányvállalatai pedig az Egyesült Államokban, Tajvanon és az Egyesült Királyságban működnek. A Garmin a Garmin Ltd. bejegyzett védjegye.

2003 őszén egy új PDA-s navigációt, a Destinator-t vezette be a cég a piacra, amely rendkívüli népszerűségre tett szert a kézi számítógépet használók táborában. 2004 decemberében pedig az első mobiltelefonon működő navigációs szoftvert, a Wayfinder-t mutatta be a Navi-Gate Kft. A cég nevéhez fűződik a népszerű, magyar fejlesztésű iGo My Way navigációs szoftver bevezetése is az itthoni piacra. Az iGO szoftverek magyarországi kiemelt disztribúcióját és a support tevékenységet a kezdetektől több mint három éven keresztül látta el.

Tekintettel a GARMIN termékei iránt megnövekedett keresletre, a cég 2007-től kizárólag a GARMIN GPS-ekre fókuszál. A Visegrádi utcában található központi irodában 200 négyzetméteres bemutatóterem és ügyfélszolgálat áll a vásárlók és felhasználók rendelkezésére.

Comments

comments

Trending