Connect with us
just1 mx
Suzuki

Ti írtátok

Ti Írtátok: Szicília 2016, 2. rész, Toszkánán keresztül Róma felé

Brigi kutya és Gyuri kalandja Toszkánán keresztül, Róma felé folytatódnak… 2. rész

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az első kalandos rész után most tovább haladhatunk dél felé.

Következett végre a romantikus Toszkána! A környéken még sikerült igazi vizes élőhelyeket, tájakat találni, olyasmi mint a Tisza-tó vidéke. Firenzét ugye nem lehet kihagyni, bár többen óvtak attól, hogy a városban motorozzak. Megfogadva a tanácsokat a nevezetes Michelangelo térre mentünk először, ami jó ötletnek bizonyult, nagyon jó kilátópont a városra. Fényképezgetés közben aztán ránk is köszöntek, pontosabban Brigit ismerték fel rajongói, akik egy magyar turistabusszal érkeztek. Dél körül járt az idő, kezdett forró lenni a talpunk alatt a talaj (szó szerint), igyekeztünk még aznap elérni San Gimignano-t. Az eredeti terv szerint visszafelé is erre jövünk, tehát elégségesnek gondoltam, ha csak két napot szánunk Toszkána felfedezésére.

Toszkána szép. E felől mondjuk semmi kétségem nem volt, de jobb személyesen is megbizonyosodni az ilyesfajta mendemondákról. Tökéletes is lehetett volna az itt tartózkodás, mondjuk ha van egy-két hetünk itt héderezni, borozgatva, sajtot majszolgatva, leginkább tavasszal, esetleg nyár elején, de mindenképp aratás előtt. Ami épp akkor volt, szerencsére a tarlókat még nem szántották be, így tájképnek még elmegy pár fotó. 

Brigi és Gyuri további a térképen lévő kalandjait itt olvashatjátok tovább. Katt!

Amint új résszel jelentkezik a kalandor, megosztjuk veletek azt is.

Ha pedig MV Agustával szeretnétek Szicílián körözni:

Szervezünk túrát március 21-25 között a déli szigetre. Már most lehet jelentkezni, hogy a repülőjegyet időben meg tudd olcsón venni. Nincs más dolgod, csak itt a tura.tesztmotor.hu oldalon jelentkezni és utána megkeresünk. Bővebb infót a túráról pedig ebben a cikkben találsz. Katt.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending