Connect with us
Suzuki

Ti írtátok

Ti Írtátok: Szicília 2016, 1. rész, Mamma, Pasta, Vespa

Elkezdődött Brigi kutya és Gyuri szicíliai kalandjainak a beszámolója itt az első rész!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Miért éppen Szicília? Van egy szicíliai barátom Giovanni, akivel egy házban lakunk, és amikor az ez évi (2016-os) túránkat tervezgettem északra nem túl felfokozott lelkesedéssel, Ő rákérdezett: miért nem mész inkább Szicíliába? Hatalmas ötlet. Napfény, meleg, pálmafák, tenger. A Nordkapp megvár, és mivel csak úgy odamotorozni számomra nem lenne túl izgalmas, kicsit több szervezést is igényelne. Tehát el is dőlt, mi lesz az idei úti célunk Brigivel.

Időközben a Fekete Bárány is hazakerült Spanyolországból, és az újbóli forgalomba helyezéssel együtt kapott egy kis plasztikát, illetve az esedékes futómű felújításon is átesett. Ez konkrétan a csapágyak cseréjét jelenti. Alap esetben ez nem túl bonyolult művelet, megveszed (megrendeled) a boltban (Yamaha), és beszerel(tet)ed. Csakhogy az árakkal szembesülve még az is felmerült, hogy olcsóbb lenne venni egy másik motort, nem pedig rákölteni az eladási értékét. Szóval következett a keresgélés, számolgatás, ügyeskedés. Összejött a végén, a tapasztalat, hogy mindig van más út, a gyári alkatrészek árai nem a valós értéküket tükrözik, hanem a gyártó üzletpolitikáját.

Brigi és Gyuri további a térképen lévő kalandjait itt olvashatjátok tovább. Katt!


Amint új résszel jelentkezik a kalandor, megosztjuk veletek azt is.

Ha pedig MV Agustával szeretnétek Szicílián körözni:

Szervezünk túrát március 21-25 között a déli szigetre. Már most lehet jelentkezni, hogy a repülőjegyet időben meg tudd olcsón venni. Nincs más dolgod, csak itt a tura.tesztmotor.hu oldalon jelentkezni és utána megkeresünk. Bővebb infót a túráról pedig ebben a cikkben találsz. Katt.


Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending