Csatlakozz hozzánk

Ti írtátok

Ti Írtátok: Szicília 2016, 1. rész, Mamma, Pasta, Vespa

Elkezdődött Brigi kutya és Gyuri szicíliai kalandjainak a beszámolója itt az első rész!

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Miért éppen Szicília? Van egy szicíliai barátom Giovanni, akivel egy házban lakunk, és amikor az ez évi (2016-os) túránkat tervezgettem északra nem túl felfokozott lelkesedéssel, Ő rákérdezett: miért nem mész inkább Szicíliába? Hatalmas ötlet. Napfény, meleg, pálmafák, tenger. A Nordkapp megvár, és mivel csak úgy odamotorozni számomra nem lenne túl izgalmas, kicsit több szervezést is igényelne. Tehát el is dőlt, mi lesz az idei úti célunk Brigivel.

Időközben a Fekete Bárány is hazakerült Spanyolországból, és az újbóli forgalomba helyezéssel együtt kapott egy kis plasztikát, illetve az esedékes futómű felújításon is átesett. Ez konkrétan a csapágyak cseréjét jelenti. Alap esetben ez nem túl bonyolult művelet, megveszed (megrendeled) a boltban (Yamaha), és beszerel(tet)ed. Csakhogy az árakkal szembesülve még az is felmerült, hogy olcsóbb lenne venni egy másik motort, nem pedig rákölteni az eladási értékét. Szóval következett a keresgélés, számolgatás, ügyeskedés. Összejött a végén, a tapasztalat, hogy mindig van más út, a gyári alkatrészek árai nem a valós értéküket tükrözik, hanem a gyártó üzletpolitikáját.

Brigi és Gyuri további a térképen lévő kalandjait itt olvashatjátok tovább. Katt!


Amint új résszel jelentkezik a kalandor, megosztjuk veletek azt is.

Ha pedig MV Agustával szeretnétek Szicílián körözni:

Szervezünk túrát március 21-25 között a déli szigetre. Már most lehet jelentkezni, hogy a repülőjegyet időben meg tudd olcsón venni. Nincs más dolgod, csak itt a tura.tesztmotor.hu oldalon jelentkezni és utána megkeresünk. Bővebb infót a túráról pedig ebben a cikkben találsz. Katt.


MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending