Connect with us
just1 mx
Suzuki

Ti írtátok

Ti írtátok: Ilyen volt a szegedi megabuli – videók

A Partfürdő csendes, úja csendes… Véget ért a Szegedi Motoros Fesztivál, amely nem csupán egy motoros találkozó volt a sok közül…

Published

on

nap videoja augusztus 2015
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Szöveg: Zvolenszki János Filmek: Tóth György

Három napig viszont a megengedett decibel-határokat feszegetve dübörgött, lüktetett és pörgött. Nyomai ott maradtak az öreg medence aljára rótt fekete körökben, az élmény pedig minden résztvevőben, legyen az előadó, szervező vagy vendég.

Izgalmas kaland volt, nagy fába vágott fejsze. Motoros rendezvényekről motoros berkekben is az a mondás járja, hogy ha egyen voltál, voltál mindegyiken. Erre szerettünk volna rácáfolni, ezt a motorosbuli-sztenderdet szerettük volna felrúgni és példát statuálni arra, hogy a motorosok elnépesült társasága mára már ugyanolyan sokszínű és sokféle ízlésű, mint bármelyik másik egészséges közösség a közös ponton túl, ami itt a két kerék. Megérdemlik és igénylik a minőségi és változatos szórakoztatást és együttlétet.

Azon a vélekedésen is szerettünk volna változtatni, hogy a motoros buli motorosoknak való. Olyan fesztivált szerettünk volna, ahol a motorosok és nem motorosok egyaránt megtalálják a kedvükre valót. Ezért hoztuk el a magyar motoros világ kiválóságait, találtunk ki olyan egyedülálló program-elemeket, mint a medence-stunt és mindezek levezénylésére a műfaj legfergetegesebb műsorvezetőjét (HaJó Kunmadárról – a szerk.)

A zenei kínálat pedig több irányba is túlnyúlt a zúzós kemény vonalon: volt itt elsőrangú rock zene, punk-rock kocsmazene, hamisítatlan tengeren túli blues, metál, vad alternatív rock, rockabilly, “rocka-boogie”, stoner/rollin rock, jazzes/népzenei ihletésű muzsika, elektronikus sámán-rock, country, ipari sámánzene, tűztánc. Azért megtartottuk a motoros események alapelemeit is, voltak vetélkedők, táncoslányok és vizes póló verseny, igaz az is megbolondítva egy kicsit Szőke András versenyen kívüli nevezésével…

Jó buli volt, jó társasággal, jó zenékkel és jó programokkal, élménydús vízparti piknikes, barátságos hangulattal.

Igazunk lett. Aki itt volt velünk ezen a három napon, nem bánta meg, hogy minket választott és várja a folytatást. Nehezítő körülmények szép számmal adódtak, rajtunk kívülállók: a fesztiválozó kedvet is hervasztó kánikula, az utolsó pillanatban hozott hivatali intézkedés miatt üresen maradt medencék, a közelben ránk szerveződött motoros és nem motoros rendezvények…

Hogy a Fesztivál mégis jó hangulatban és rendben lezajlott elégedett résztvevőkkel, számunkra elegendő elégtétel és bizonyíték arra, hogy jól csináltuk, jó volt ez az FMP-Motorosok és Ördögszekér együttműködés.

Az esemény Facebook oldalára érkező visszajelzések is ezt igazolják:

“Fantasztikus volt, szavak nincsenek rá!”
“…király überfaxa volt minden..”
“Jobb volt mint a SZIN tavaly, az ideinél meg biztosan jobb (már csak a programokból indulok ki), egyébként nagyon kellemes meglepetés volt, hogy az egész fesztiválközönség mennyire kulturált.”
“Én már most azt mondom, h. legyen remélem lesz jövőre is…!!! :) jó lenne ha nem ez az egy alkalom lenne lehetőleg itt Szegeden!!! :) hanem hagyomány lenne!! :) tuti király lesz!!!”
“Nagyon örülök, hogy ott lehettem, eme fantasztikus társaságban! Kiváló volt minden, de tarthatna egész évben! Már hiányzik az ottlét! Remek közönség és remek rendezvény volt!”
“Remélem jövőre veletek újra ugyanott!
“Ott leszek jövőre is!”
“Nagyon jól éreztük magunkat, örülök hogy részese lehettem ennek a 3 nap nagyot alkottatok!”
“Köszönjük, hogy ott lehettünk! Jövőre, Veletek, ugyanitt!!!”
“Szuper fesztivál, szuper programok, szuper résztvevők. :) Köszönjük!”
“Nagyon komoly és precíz szervezés, komoly technika és nagyon szuper buli volt.”
“Csodás volt a Motoros Fesztivál…Aki nem jött el nagyon sajnálhatja! “
“Óriási volt! Jövőre ugyanitt??? Igen! Vissza, vissza, vissza! Über király volt! Folytatását már alig várom.. ”

– motoros képek ITT; zenei képek ITT!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending