Connect with us
just1 mx
Suzuki

Ti írtátok

Ti írtátok: Egy különleges motoros gyereknap

Szombaton mintegy 150-200 motoros gyűlt össze az örkényi Euroringen egy nemes cél érdekében: megmotoroztatni jó néhány beteg gyermeket

Published

on

gyerekmotoroztatas euroring 2014
jgpr
RST AIRBAG

A szikrázó napsütés már 10 órakor is nehezen volt elviselhető… Mégis minden megjelent motoros – talpig beöltözve – türelmesen várt, hogy az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány felkérésének eleget tegyen és a gyereknap alkalmából megmotoroztathassa a gyermekeket. A regisztráció és az eligazítás után 20 fős csoportokban engedték fel a pályára a motorosokat alkalmi utasaikkal.

Ameddig a szem ellát…

Azonban hamar kiderült, hogy több a farkas, mint a bárány: a gyerekek hosszasan méregethették a motorokat – a Hayabusától a chopperig rengeteg típus (stílus) megtalálható volt. Végül mindenki talált magának megfelelőt, de hogy senki se maradjon ki, az egészen kicsik az oldalkocsis motorok kényelmét élvezhették. Fontos megjegyezni, hogy mindenkire jutott megfelelő méretű védőfelszerelés is.

A motorozást az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány szervezte

A sok felajánló jóvoltából a gyerekek addig motorozhattak, amíg teljesen el nem fáradtak. Végül mindenki egy jó érzéssel a szívében térhetett haza, mert ha csak kicsit is, de megszépítette a bátor lurkók egy napját.

Délben streetfigter show (Dér Gábor és csapata) szórakoztatta a tömeget:

Szöveg, képek: Mészáros Tamás

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending