Csatlakozz hozzánk

Hírek

Thaiföld is szeretne bekerülni a 2018-as MotoGP versenyhelyszínei közé

Az új pályák miatt elbúcsúzhatunk a régiektől?

Közzétéve

ekkor

ICON AIRFLITE MPS

Hivatalos bejelentés még nem történt, de nagy a valószínűsége, hogy 2018-ban Thaiföldön, a Buriramban található, Hermann Tilke által tervezett Chang International Circuit, 2,830 mérföldes, 12 kanyaros, 2014-ben megnyílt pálya is az egyik állomása lesz a MotoGP versenynek.

Chang International Circuit

Az új pálya már több neves versenynek adott lehetőséget, járt már itt a Porssche Carrera Kupa, a FIA Túraautó Világbajnokság, a Super GT, a TCR nemzetközi sorozat, és az Ázsiai Le Mans sorozat is. 2015 óta a Superbike Világbajnokság már bevette a helyszínei közé.
Ez a térség régóta rettentően fontos a motorkerékpár piac számára, így érthető miért szeretnének a pálya szponzorai a motorversenyeknek is helyt adni.

A hírek szerint több ország is szeretne otthont adni a MotoGP versenynek, Kazahsztán, Indonézia, és még Magyarország is erősen érdeklődik a lehetőségei felől.

Ha Thaiföld tényleg bekerül a helyszínek közé, akkor ez azt is jelentené, hogy egy szezon nem 18, hanem 19 fordulóból állna. Már ha ez lehetséges…

MPS Turismo
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

Szóval mindez szép és jó, de ne felejtsük el, ha új helyszínek csatlakoznának a világbajnokság eddigi keringésébe, akkor bizony pár régitől meg kellene válni…

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending