Csatlakozz hozzánk

Blog

Tetszett a Cirkusz a népnek

A hétvégén Budapest látta vendégül az amerikai Nitro Circus idén Európában turnézó show-ját: vasárnap este 12 ezer embert szórakoztattak az új Fradi stadionban

Közzétéve

ekkor

nitro circus 2015.06.14.
ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Hatalmas várakozás és óriási szervezőmunka előzte meg a hazánkba először ellátogató szuperprodukciót. Travis Pastrana és csapata közönségtalálkozóval – dedikálással, sajtótájékoztatóval, kamion drifteléssel és egy jégkorong meccsel melegítettek be a vasárnap esti show-ra.

A Show-t megelőző napokban már bevették magunknak Budapestet a Nitro Circus-os fiúk. Reptérről egyenesen az Üllői úti Burger King-be érkeztek dedikálásra és fotózásra. Ahol volt, aki már korán reggeltől várt rájuk. Mindenki hozta a legfurcsább dolgokat, amiket alá szeretett volna íratni – sportcipő, sapka, táska, fotók, de még egy autó motorház tetejére is került Pastrana aláírás. Kétségkívül a legörültebb és legvadabb aláírás egy fiú csuklójára került, aki magára is tetováltatta Travis aláírását még aznap…

Akik pedig vasárnap este ellátogattak a Groupama Arénába, a világ élvonalába tartozó motorosok és bringások látványos ugrásokkal tarkított közel kétórás műsorát élvezhették élőben.

„Elégedetten és büszkén gondolunk vissza az előző hétvégére. Nagyon sokat dolgoztunk a csapatommal azért, hogy Budapesten is megvalósuljon ez az esemény. Mindenkinek, aki részt vett a szervezésben csak gratulálni tudok, mert ez így velük együtt jöhetett létre. Jó volt látni a nézők arcát vasárnap este, ahogy élvezték az előadást. Többen kérdezték, hogy jövőre mi várható, én csak annyit tudok mondani, mi már újra dolgozunk! ” – értékelte a történteket Stefano Favaro, az esemény főszervezője.


„Fantasztikus napokat töltöttünk Budapesten. Leírhatatlan és felemelő érzés volt a magyar rajongók előtt fellépni, már nagyon vártam, és jó volt, hogy egy héttel hamarább érkeztünk. Budapest csodálatos és az, hogy így megismerhettük a várost és az embereket, nagyon köszönöm. Mindenképp visszatérünk” – nyilatkozta Travis Pastrana, ez est fő sztárja.

Kurt Nicoll (Nitro Circus Live European Tour) röviden ennyit fűzött az elmúlt napokhoz: “Világszínvonalú munkát végeztek a helyi szervezők, rendkívül elégedettek vagyunk. Köszönjük Magyarország! Köszönjük Budapest!”


12 ezer rajongó, motorok, extrém járgányok (WC), roller, snowboard és egy hómobil a levegőben. Füst és lángnyelvek, izgalom, adrenalin, benzingőzös este a Fradi otthonában (ahol az első nem-futball eseményt rendezték most). Amikor először mondták be és hajtott a rámpára Németh Kornél (Kori) és Hujber Péter (Hujó), a közönség tombolt és büszke volt a magyar fiúkra. A finálé részhez tartozó magyar zászlós felvonulás pedig tökéletes gesztus volt az amerikaiak részéről.


Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya adta, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – , aki a magyar közönség előtt is megcsillantotta tudását, és még másfél éves kislánya is megjelent vele az Aréna pályáján, a motoron ülve.


Pastrana mellett az est folyamán feltűntek még Josh Sheehan, aki megugrotta a világon először a tripla hátraszaltót, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A hölgyeket képviselte Jolene Van Vugt, aki nőként először hátraszaltózott – és ezt most itt is bemutatta nekünk, kétszer.


A BMX szerelmeseinek olyan világsztár bringások érkeztek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. Ryan Williams, pedig bemutatta két világrekordját: a tripla hátraszaltót és az 1080 fokos front flipet!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending