Csatlakozz hozzánk

Hírek

TesztMotor Túra 1.0

Holnap 10 órakor a Hősök Teréről indulunk a Pilisbe! Gyertek!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Holnap túrázunk! Nem túl hosszú távon, de annál szebb helyen, így bátran bevállalhatjátok! Hozd el motoros cimboráidat, kedvesedet vagy akit szeretnél, csak a vasat otthon ne hagyd. Gyertek és motorozzunk egy jót!

Lassan itt a szezon dereka és mi még nem is nagyon túráztunk, DennyM kivételével, aki Ausztriában is járt már. Ezt a hiányosságunkat azonnal pótoljuk, mégpedig holnap, az első TesztMotor Túra keretében. Azért nem a horvát tengerpartra készülünk, csak a főváros közeli “motorosparadicsomot” szeretnénk meghódítani, a Dobogókő – Esztergom – Visegrád – Szentendre útvonalon.

A Hősök teréről indulunk szombaton 10 órakor, gyertek nyugodtan bármilyen típusú/stílusú vassal. Mi most pont robogózni fogunk, ugyanis BenZso ismét lenyúlta a Yamahától a “világ legjobb robogóját”, White Max-ot, tegnap óta egy másik nagyágyú, a Suzuki Burgman 650 Executive is a mi garázsunkban tanyázik. Természetesen “tartósteszt” csodabogarunk, mostani tesztünk szereplője, a 300-as Szkarabeusz is harcra fogható, így Talma után szabadon akár TesztMotor Robogós Klubnapot is tarthatnánk. De mi inkább túrát szervezünk, ahova mindenkit várunk szeretettel kerékmérettől, üléspozíciótól és hengerszámtól függetlenül! Bár eredetileg TMax Túra néven indult a szervezkedés, de ez erősen bahatárolja a részvétel feltételeit… Szóval jöjjön mindenki, aki szeretne holnap egy jót gurulni az ország egyik legkedveltebb motoros útvonalán, amelyen egy fagyizás is szigorúan szerepel a tervben, de ennél is lényegesebb, hogy az említett robogókat is kipróbálhatod majd.

További info, fansite, közösség:

tmax.tesztmotor.hu


Mi robogósra vesszük a figurát szombaton…
 

Utunk egyik állomása: panoráma a dobogókői kilátóból…

Comments

comments

Trending