Csatlakozz hozzánk

Blog

TesztMotor Mozi: Nézd meg velünk a MotoGP filmet!

Holnap, kedden este a pesti Sunny Dinerben közösen nézzük a Hitting the Apex 2 című, korunk grand prix versenyzéséről szóló monumentális dokumentumfilmet – ne hagyd ki!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A narrátor Brad Pitt, a főszerepben azonban 6 – a magunkfajtáknak – félisten, 6 GP versenyző lesz, a királykategóriából. Elég az hozzá, ha megnézed a trélert:

Ezt látnod kell, ugye? A közösségi TV-zés mindig jobb, gondolj csak egy verseny közvetítésére! A nagy GP filmet is nagyobb élmény közösen végignézni, ráadásul egy király helyen, király kajával… Tudsz ennél jobb esti programot októberre?! Ugye, hogy nem…

A Sunny Diner étterem és kávézó – aki nem ismerné – Magyarországon az első eredeti amerikai és mexikói gasztronómia minőségi képviselője, már 1997 óta. A filmezés azonban nem a hűvösvölgyi Sunnyban, hanem az újonnan nyílt pesti helyszínen lesz, a VII. kerületben, a Rumbach Sebestyén u. 7. sz. alatt.

Itt nagyjából 40-50-en tudunk összegyűlni – mivel étteremben leszünk, lesz kötelező fogyasztás a helyfoglalás, vagy inkább a képzeletbeli mozijegy fejében. Lesznek akciós menüink az alkalomra, szóval nem kerül majd többe az este, mint egy mozijegy és a popcorn-kóla ára…

Kb. kéthetente tervezünk ilyen vagy hasonló beszélgetős-barátkozós-hamburgerezős olvasótalálkozókat ide, a Sunnyba. Ha van ötletetek, mit lehetne így itt még kollektíve elkövetni, írjátok meg nyugodtan – és mi megcsináljuk!


A filmvetítés előtt most például Csapó Zoltán tart egy kis ismertetőt az új motorosbiztositas.hu – protektor az utadon motorosbiztosításról, hogy biztonságban legyünk…

Ha imádod a GP-t, szeretsz mozizni, esetleg koktélozni, és “imádod a jó burgert”, akkor kedden este 8-kor a Sunnyban a helyed! Várunk!!

Időpont: október 20., kedd 20:00; Jelezz vissza a TM Mozi Facebook eseményén!

ui.: van Megaburger Tál, amit ha le tudsz tolni, visszakapod az árát – úgyhogy gyertek éhesen 😉

Ja és október 21-én (egy napra rá, szerdán) DeLorean-TesztAuto.hu találkozó a hűvösvölgyi Dinerben!


– Sunny Diner a Facebookon

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending