Csatlakozz hozzánk

Hírek

TesztMotor Kupa első forduló!

Szeretnétek Tóth Imivel együtt motorozni? Startol a TesztMotor Kupa, gyertek motorozni!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ahogy régebben is írtuk, április 17-én, azaz most szombaton rendezzük az első TesztMotor Kupát, avagy másnéven a Talmácsi-TesztMotor Klubnapot, amin minden kedves jelentkezőre egy nagyon jó hangulatú, önfeledt kis kergetőzés vár a TalmaRingen, Hernádon. Pont olyan, mint amilyet a cikk végén lévő videóban is láthattok, nézzétek meg.

Talmácsi Gábor a mostanin sajnos pont nem tud jelen lenni, ám nem hagyunk titeket sztárversenyzők nélkül. Elhívtuk Tóth Imit, így közvetlenül az egyik legjobbtól leshetitek el az íveket. Remek buli lesz! Várunk kicsiket, nagyokat, férfiakat, nőket, bárkit, aki szeretne kicsit mókázni, aki szeretne kicsit tanulni és természetesen motorozni-motorozni-motorozni.

Szeretettel várunk Téged is!

Részletek

A helyszín a tavaly év végére megépült TalmaRing, ahol a Talmácsi Motorosport Iskola oktatja a kicsiket, az utánpótlást. A kicsi, de annál technikásabb aszfaltcsík Hernádon található, a pontos cím 2376. Hernád, Köztársaság út 45. (térkép). Ha elsőre nem találjátok se baj, a faluban ugyanis mindenki tudja merre vannak Talmácsiék, kérdezzetek bátran meg egy helybelit.

Aki szeretne indulni, annak körül-belül reggel 9-re oda kellene érnie a pályához!

Ami a motorokat illeti, két félét is választhattok. Az egyik a videón is látható Yamaha PW 50, mely legfeljebb 90kg-ig használható. Ha ezzel neveztek be, az 6.000 Ft-ba kerül. Mostanra viszont készen állnak az idomos kis Honda NSR-ek is, melyek egy kicsivel komolyabb technikát képviselnek, és amik nagyobb súlyt is elbírják. Az ezzel való indulás, motorozás 10.000 Ft-ba kerül.

Ezért az összegért legalább két, 15 perces szabadon motorozás, gyakorlás jár, aztán a résztvevők létszámától függően következnek a selejtezők, az elődöntők, illetve a végén a döntő. Ha összejövünk annyian, akkor külön súlyategóriák szerint osztunk be benneteket, és a szuperdöntőbe a három csoport legjobb 5-5 motorosa kerül be. Nem kell megijedni emiatt, akik igazán ügyesek, ott már nem fog számítani a súlykülönbség. A döntőn sorsolással állapítjuk meg a rajsorrendet, tehát a szerencsére bízzük azt, ki indul előről, és ki hátulról. Köridőket így nem is mérünk.

A döntősök a helyezések és a MotoGP szabályrendszere szerint pontokat fognak kapni, így az öt futamon szépen lehet gyűjtögetni őket. Aki a legtöbbet zsebeli be, az a Red Baron és a Talmácsi Motorosport Iskola felajánlásával megnyerheti Talmáék egyik Yamaha Jog-ját, amit Gábor fog névre szólóan dedikálni. Ezen kívül pedig minden szuperdöntőben az első három között bukósisakot, csizmát és kesztyűt osztunk szét a Red Racing felajánlásával. És ha ez nem lenne elég, Talmácsi Gábor egyik főszponzorának, a Swarzkopf ajándékcsomagjaira is számíthatunk.


Mostani sztárvendégünk: Tóth Imi

Szóval szertettel várunk mindenkit, akár a kicsiket is el lehet hozni motorozni! Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan keressetek fel minket az alábbi elérhetőségeken. Részvételi szándékotokat legyetek szíves jelezzétek a talmakupa@tesztmotor.hu e-mail címen. Köszönjük!

e-mail: talmakupa@tesztmotor.hu
tel.: 30/ 357 – 8924

A részletek a következők:

– a három nevezési kategória (ha sokan leszünk): 45kg alatt, 45-70kg között, és 70kg felett, (90kg felett csak az NSR-ekkel lehet indulni, mert a PW-k teherbírása véges)
– verseny lebonyolítás: a selejtezőkből kategóriánként összesen 30-an jutnak tovább, az elődöntőkből pedig összesen 15-en a döntőbe (3x 5 fő), ahol a starthelyet sorsolással kapják a versenyzők
– a futamok tervezett időpontjai: április 17., május 8., június 12., július 10. és szeptember 11 (mindegyik szombati nap)
– nevezési díj versenynaponként a TesztMotor.hu olvasóinak: Yamaha PW-vel 6.000 Forint, Honda NSR-rel 10.000 Ft (egy átlagos délutáni motorozás a PW-vel pályán 8000 Ft-ba kerülne)
– jelentkezés: e-mailen a talmakupa@tesztmotor.hu címen
– egyéb infót itt kérhettek: talmakupa@tesztmotor.hu

Motoros üdvözlettel:
A TesztMotor.hu csapata

TesztMotor kupa előzetes

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending