Connect with us
Suzuki

Hírek

TesztMotor Kupa – 2. forduló

Bánhatja, aki kihagyta. Nagyon jót motoroztunk. Megint.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Másodszor vettük birtokba a hernádi TalmaRinget, ahol most is a kis Yamaha PW-50-esekkel, illetve a Honda NSR 50-esekkel köröztünk, amíg csak szusszal bírtuk. Illetve amíg le nem szakadt az ég. Szerencsére azért nem idejekorán szólt közbe az időjárás, bőven volt időnk motorozni.

Aki eddig még nem ismeri, annak elmesélem mi is az a TesztMotor Kupa. Lényegében egy nagyon jó hangulatú, kellemes, élvezetes motorozásról, szórakozásról van szó, aminek a pikantériája, hogy kevés pénzért (6.000 Ft) mindenki egytől-egyig versenyhangulatban érezheti magát. Ráadásul úgy, hogy a kis tempó és a szétüthetetlen motorok miatt a sérülésnek, és a károkozásnak gyakorlatilag semmi esélye.

Sőt, ez az egész nem is csak tiszta szórakozásról, de egyben tanulásról is szól! Ránézésre ugyanis könnyűnek tűnik ezekkel a kis motorokkal térden fordulni, vagy leelőzni a többieket, de a látszat bizony erősen csal. A PW-50-esekre halmozottan igaz, hogy lendületből kell velük menni, amihez nagyon kell ismerni a helyes íveket, illetve meg kell tanulnunk a saját súlyunkkal irányítani a történéseket, mert máshogy nem lehet. Nagyon jó érzés, ahogy egyre gyorsabban és gyorsabban küzdjük le a kanyarokat, ahogy egyszer csak leér a térdünk az aszfaltra, és amikor okosabb motorozással le tudjuk előzni az előttünk haladókat. Mindehhez persze nem kell Rossinak lenni, előbb utóbb mindenkinek jön magától minden, és ez a nagyon jó ebben az egészben. Egy pillanatra mindegyikünk versenyzőnek érezheti magát, és egytől egyig küzdünk az előbbre jutásért. Mondanám, hogy megfizethetetlen érzés, de hazudnék, mert megfizethető :).

Az alábbi on-board videó nagyon jól átadja a TesztMotor Kupa hangulatát, nézzétek meg!

Összesen öt ilyen fordulót szerveztünk erre az évre, melyből már csak 3 maradt. A következő dátumát mindig a fejlécünk felett láthatjátok. A futam előtt időben fogunk jelentkezni a részletekkel, de ha kérdésetek van, vagy jelentkezni szeretnétek, akkor nyugodtan írjatok a talmakupa@tesztmotor.hu címre.

Ne hagyjátok ki a következő TesztMotor Kupát, mert nagyon jó szórakozásról maradnátok le!
Szeretettel várunk mindenkit a következő fordulón!
Gyertek, és legyetek jobbak!

ui.: A legjobbak egyébként érmet, ajándékcsomagokat, és egyéb értékes nyereményeket is kapnak. Ezúton is köszönjük a RedRacing-nek, a Right Guard-nak, és természetesen a Talmácsi Motorsport Iskolának

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending