Connect with us

Blog

TesztMotor Kanyarvadász túrák idén még egyszer!

Sokan kérdeztétek, hogy mikor lehet velünk motorozni. Most itt a lehetőség, hogy együtt vadásszuk a kanyarokat!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Idén a RhinoTours profi csapatával együtt háromszor mehetünk együtt túrázni. Igen ők azok, akik hazánkban egyedüliként teljesen hivatalos formában utazási irodaként szervezik a motoros túrákat. Igen tudjuk, hogy nem a legolcsóbbak, de vérprofik és ezért úgy gondoltuk, hogy hozzájuk csatlakozunk idén, hogy együtt túrázhassunk.

Célpontok és időpontok:

  1. 2016.07.16-19. (4 nap)  Már nem lehet jelentkezni:( Erről lecsúsztatok, pedig jó kis programot raktunk össze
  2. 2016.08.18-21. (4 nap)  Alpok Prémium motoros túra ( raftingolással egybekötve)

Egy kis ízelítő a környékről ahol túrázni fogunk. Pácser Csaba kedves olvasónk videón megörökítette a túráját, amit szeretné, hogy megosszunk veletek. Íme:

Mivel BenZso régen gyorsaságizott és a versenyzői mivoltát a mai napig nem volt képes levetkőzni, ezért a sportos stílust kedvelő, haladó motorosok jelentkezését várjuk mindjárt az első túránkra.
Természetesen ha valaki lemaradna azt is megvárjuk, de a kanyarvadászat túrákra tényleg olyan motorosokat várunk, akik szeretnek sportos tempót motorozni!
Valami ilyesmire számíthattok amit ezzel a CB500X-szel csináltunk. Biztonságos, de haladós tempót ígérhetünk, ha velünk jöttök.

Tehát a következő Kanyarvadász túránk az Alpokba visz bennünket. A részvétel díj 315 Euro. Bővebb infó és jelentkezés a RhinoTours oldalán.
Ezekre a túrákra mind a RhinoTours.hu oldalon tudtok is jelentkezni. 

Biztonságunkról a Protektor Motorosbiztosítás is gondoskodik, de reméljük, hogy nem lesz rá szüksége senkinek.

RhinoTours

Első nap a reggeli találkozó után villámgyorsan elhagyjuk az országot, Tornyiszentmiklós után lejövünk a pályáról. Szlovénia északi részén motorozunk majd esti szállásunkig. A hangulatos Bledi-tó partján fogunk aludni.

Szlovénia ékszerdoboza a Bledi-tó, Tito kedvenc nyaralója is itt volt 

A második napi feladat a Grossglockner meghódítása lesz,  a Bikers Pointról csodálatos a kilátás, de a gleccserhez vezető út is tartogat meglepetéseket. (Mormoták, birkák, ragyogó kanyarok, alagút). Vissza úton a Milstatter See mellet jövünk el és Villach után érünk át ismét Szlovéniába. Este a Bledi-tó partján meséljük el egymásnak, hogy ki és mekkorát döntött…

 

 A Grossglocknert egy különleges útvonalon fogjuk elérni

Harmadik nap a pihenni vágyók felsétálhatnak a várba, majd becsónakázhatnak a tó közepén lévő kis szigetre. Akik csatlakoznak a raftingos csapathoz azok korán reggel átmotoroznak Bovecbe és képzett túravezetőkkel végig eveznek a Soca folyó legszebb részein. Kora délután még ha a csapatnak van kedve akkor a Mangart legmagasabb pontjára felmotorozunk. Akik csak motorozni vágynak azok a Bohinj víztározó mellett elhaladva Bovec érintésével felmotorozhatnak először a Mangart csúcsai közé, majd visszafordulva a Vrsc hágó számozott kanyarjai következnek. A kora délutáni visszaérkezés után lehet fürödni a tóban, nyári bobozni és sétálni egy jót a parti úton.

 

A bátrabbak benevezhetnek egy felejthetetlen rafting túrára is a Soca folyón

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending