Connect with us
Suzuki

Blog

TesztMotor Café: mesélj nekünk!

TM Café: melyik volt az idei szezonod legjobb/legrosszabb menete/élménye?

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Lassan már a naptári évnek is vége van, a motoros szezon meg már hetek óta “szünetel”. Jön a hosszú hetekig tartó szürkeség és fehérség, amire egy motoros általában még kevésbé kíváncsi, mint az “átlagember”. Ilyenkor a kedvenc hobbinkkal való legszorosabb összeköttetést az internet jelentheti, amikor mindenféle motoros videók nézegetésével próbáljuk bevinni kétkerekű szükségleteink egy részét a szervezetünkbe. Minél régebben ültünk motoron, annál gyakrabban csalogatjuk elő számítógépünk memóriájából az idény során szerzett élményeinket, fotók formájában. Ha már a képeket nézegeted, írhatsz hozzájuk némi magyarázatot is, amit így már érdemes megosztani motoros társaiddal – ebben segíthetünk Neked!

Az év végén mi is össze szoktuk foglalni a szezon során szerzett – pozitív és negatív – élményeinket, ahogy tettük azt tavaly is: első (KT#14) és második rész (DennyM). Ezekben mindenféle képzelt kategóriákon keresztül (legjobb/legrosszabb tesztmotor/élmény stb.) tekintünk vissza az elmúlt esztendőre, mintegy pontot téve a mondat végére. Utána újra jön a nagybetű, új “mondat”, új év kezdődik, de azért megér egy misét az elmúlt szezon. Arra biztatunk benneteket, Ti is nézzetek bele kicsit a visszapillantó tükörbe: milyen tájakon, milyen rendezvényeken jártatok, milyen motort próbáltál ki, hogyan muzsikált a saját vasad, esetleg a felszerelésed. 


Régen az iskolában az első héten mindig fogalmazást kellett írni, Nyári élményeim címmel. Ez a szerkesztőségben az utolsó héten házi feladat…

Milyen emberekkel (esetleg rendőrökkel) találkoztál, kikkel túráztál, hol pályáztál, esetleg versenyeztél. Mikor voltál a mélyponton a szezonban, és mikor érezted azt, hogy ez az, ez a csúcs – természetesen “csak” a motorozás tartozik oldalunk profiljához… De a motorozás rengeteg élménnyel ajándékoz meg minket, amibe persze vegyülnek negatívumok is – ezeket se tartsd magadban! Szóval hogyha megtetszett valamelyik téma, amit szívesen megosztanál a “nagyközönséggel” pár fotóval alátámasztva, szeretettel várjuk a beszámolódat! Viszontláthatod magad a TesztMotoron, de ehhez az kell, hogy “töltsd magadnak egy csésze kávét vagy teát, és mesélj nekünk!” Év végén persze mi is összeszedjük majd a gondolatainkat, addig is légy üdvözölve virtuális kávézónkban ;)

Üdv.:

A TesztMotor csapata


Pozitív és/vagy negatív élményeidet az info@tesztmotor.hu email címre várjuk


Túrabeszámolókat is szívesen fogadunk, akár a résztvevő motor(ok) véleményezésével is


A bal oldali hölgy épp’ a nyári élményeket örökíti meg – a jobb oldali kék ruhás fickó viszont egész mást fényképez….

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending