Csatlakozz hozzánk

Blog

TesztMotor a MotoRage-ben

TesztMotor-tesztek mostantól nyomtatott formában is – a MotoRage magazinban!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ezentúl ha nem ülsz a gép előtt, vagy mondjuk ha a vonaton megadja magát a mobilnet, akkor sem maradsz TesztMotor nélkül: a MotoRage magazinban is olvashatod a tesztjeinket! A MotoRage-t ne az újságosnál keresd, hanem a benzinkutakon, motoros áruházakban, szalonokban és rendezvényeken – nyugodtan tedd zsebre, mert nem kell érte fizetned!

A MotoRage főszerkesztője, Amrein Laci mindenhol ott van, ahol a gumifüst a benzingőzzel keveredik: minden, ún. extrém motorozással kapcsolatos eseményen. Laci a magyar stunt-és streetfigter élet (nem ugyanaz) meghatározó személyisége, ennek megfelelően a magazinban is inkább első vagy hátsó keréken láthatóak a motorok, semmint egyszerre mind a kettőn. Ennek ellenére egyáltalán nem rétegújság a MotoRage, a motoros társadalom széles tömegeit szolgálja ki. A magazin hamar közkedvelt lett, mivel olyan témákkal is foglalkozik, melyeket a többi nyomtatott médium nem nagyon erőltet – ráadásul teljesen ingyenes!

Szóval Laci és a MotoRage valóban minden rendezvényen megtalálható, ahol a motorok “hivatalosan” is egykeréken közlekednek. Így természetesen a kunmadarasi szezonnyitó őrület alkalmával is összefutottunk és addig-addig lapozgattuk a pálya szélén a magazint, míg csak kötöttünk egy megállapodást az újság és internetes oldalunk között. Ennek köszönhetően a jövőben nyomtatott formában is olvashatsz majd TesztMotor-teszteket, illetve egyéb írásokat a MotoRage-ben, nálunk pedig a Magazin rovatban találsz majd érdekes cikkeket az újságból, legfőképp az extrém motorozás cseppet sem unalmas világából. Már a következő, júliusi számban láthatod a DennyM által vallatott Aprilia Mana-t, a mi Magazinunkban (vagyis a Magazin menüpont alatt) pedig hamarosan a stunt riding történelméről olvashatsz. Laci alaposan összegezte, mi minden történt a stunt világában évről-évre, ennek első részét jelentetjük meg nemsokára. Hazánk ma már egyértelműen a stunt sport éllovasai közé tartozik, mind a versenyzőket, mind a bajnokságot tekintve, ezért is érdemes visszapillantani kicsit, hogyan is kezdődött a motoros mutatványozás Magyarországon és a nagyvilágban.

Az első lapszámot átlapozgatva sokan csodálkoztak, hogy hogyan lehet “válsághelyzetben” egy ilyen tartalmas újságot fizetés nélkül kicsempészni a bolt/shop ajtaján, anélkül, hogy a póló alá kéne rejteni – vagyis miért ingyenes. Nos, Laci a problémában látja a megoldást: “Mi a legkelendőbb árucikk a válságban? Hát az, ami ingyen van!” A MotoRage valóban ingyen van és valóban kelendő, olyannyira, hogy a korábbi számokból már nem is tudnak küldeni Neked – viszont az összes lapszám PDF-formátumban is olvasható a magazin internetes oldalán, az Archívum menüpont alatt. Érdekes képeket és videókat is találhatsz itt, bár még nem működik minden funkció, az oldal még nincs teljesen kész, de folyamatosan fejlődik. Akárcsak maga a magazin, amelyből ingyenesen küldenek Neked egy – aktuális – példányt, ha küldesz egy levelet az info@motorage.hu-ra. Az értékesítési hálózatot is megtalálod a weboldalon, amely minden bizonnyal hamarosan az egész országot lefedi majd. A következő számban pedig már – tradicionális módon – papíron is olvashatod a DennyM-féle Mana tesztet, addig pedig vess egy pillantást a júniusi lapszám tartalmára:

A MotoRage magazin júniusi számában:

– Road and Ride beszámoló
– Tom Racing Team
– Kawasaki Z1000
– Buell XB9XS
– Team Suzuki
– Streetfighters Fanatic
– Hit-Air, a légzsákos kabát
– Stunt történelem IV.
– Ducat 1098 “R Killer”
– Karasna túra
– FMX Freestyle trükkök
– Quad profil


A MotoRage magazin első három száma – már megjelent a negyedik is


A júliusi lapszám tesztjének nyitóképe – DennyM és az automata Mana
 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending