Connect with us
Suzuki
just1 mx

Vezetéstechnika

TesztMotor Tréning idén 10 alkalommal két helyszínen!

A KakucsRingen tréningezünk legközelebb június 9-én!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Rengetegen kerestetek bennünket az immár 10 éves Tréningjeinkkel kapcsolatban, aminek nagyon örülünk. Köszönjük szépen a sok érdeklődést! Sokat dolgoztunk rajta, hogy már ne csak Kakucson és ne csak hétköznap mutathassuk meg nektek azt, hogy mit hogyan kellene csinálni közlekedés közben, ezért idén már a DrivingCamp profi vezetéstechnikai pályáját is használatba vehetjük. Itt egy kis ízelítő erről a pályáról, hogy ha épp nincs senki rajta, akkor hogy lehet motorozni a hibátlan aszfalton.

Természetesen technikás részek is vannak a pályán ahol lehet gyakorolni a fékezés, elkerülés, gyors irányváltás különféle technikáit, de még akár a térdkoptatást is.

Itt pedig már Kakucson láthatjátok az egyik tanulónkat akivel sikerült megértetni, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a testsúlyáthelyezés gyakorlására

Akik már jártak nálunk Tréningen, azok tudják, hogy nem azért csináljuk, hogy minél nagyobb izzadtságszagban menjetek haza, hanem azért, hogy mindenki jól érezze magát és a lehetőségeihez/képességeihez képest a legtöbb tudást vigye magával. Ezért fotózunk is a Tréning elejétől mindent, hogy lássátok a reggeli állapothoz képest mennyit fejlődött a technikátok. Ezért laza az egész hangulat és mindenkivel személyre szabottan foglalkozunk tudásának és céljainak megfelelően. Ezért maximalizáltuk a létszámot 15 főben. Varga Gergő (drivingcamp instruktor és ex gyorsasági motorversenyző) társammal tartjuk a Tréningeket így mindenkire jut elég időnk.

Amit a Tréningekről tudni érdemes:

– kezdő, újrakezdő, középhaladó szinten lévő motorosoknak is tudunk újat mutatni

– technikai alapok, tanácsok (bármit kérdezhettek ezekből a témákból, amit nagy eséllyel meg is tudunk válaszolni: motoros ruházat, gumiválasztás, motorkerékpár műszaki ismeretek)

– a motorkerékpáron elfoglalt üléspozíció megfelelő kialakítása, hogy jól érezd magad a motoron

– mozgás a motoron, hogy ne egy odakötözött krumplis-zsáknak érezd magad

– motorkerékpár kezelési alapok (első, hátsó fék használata, gáz és kuplung kezelés)

– ívválasztás, kanyarodás technikáinak a begyakorlása

– kanyarok fajtái (hogyan motorozz többívű kanyarokban)

 

A Pályák

A DrivingCampben a tréning során az alapfeladatokra a közel 2000 négyzetméteres M0 gyakorlómodult használjuk, ahol bóják segítségével végezzük a feladatokat, majd áttérünk az 1,2 km hosszúságú két sáv szélességű, változatos kanyarokkal, kanyarkombinációkkal és szintkülönbségekkel rendelkező zárt M5 országút modulra. Itt sajnos minimum létszámot is be kellett állítanunk. 10 fő alatt nem tarthatunk ezen a pályán tréninget!

A Divingcamp

A DrivingCampben készített kisfilmünket itt megnézhetitek. Íme:

A Kakucsringen is van lehetőség bójázásra, de ott csak a tréning elején bemelegítésnek használjuk, után a nagy pályán folyik az oktatás mindkét menetirányban.

A KakucsRingen is filmeztünk. Íme a legújabb 2017-es kakucsi filmünk is:

A tréning időtartama: 11.00 – 18.00 óráig

A Tesztmotor Tréningek ára:

A DrivingCampben 25.000 .- Ft. Ebéddel

A Kakucsringen 22.000.-Ft Ebéd nélkül

Még sportmotorral is meg tudunk tanítani kis helyen megfordulni

 

Időpontok 2017-ben:

A fenti dátumokra már jelentkezhettek is a Facebook oldalunkon lévő eseményeknél, de mindegyik eseményt külön be is linkeltem, csak rá kell kattintanotok és ott regisztrálni, vagy egy emailt küldjetek kérlek a trening@tesztmotor.hu címre!

Mivel korlátozott a létszám, ezért a fizetések érkezési sorrendjében tudjuk a helyeket lefoglalni! A Tréningeket rossz idő esetén is megtartjuk, mivel bármikor eleredhet az eső útközben is.

Ha szeretnél információt a végzett “diákjainktól” akkor arra létrehoztunk egy TesztMotor Tréning Csoportot a facebookon. Tőlük kérdezhettek, hogy mit tanultak nálunk.

Fizetni a MotoPartsShop.hu mintaboltjában tudtok Budapesten a II. Ker Szilágyi Erzsébet fasor 17-21-ben, vagy akár utalás is lehetséges, de ezt a jelentkezés után pontosítjuk, hogy kinek-milyen számlázási címre kell küldenünk a számlát.

Hölgyeket is szívesen tanítunk, türelemmel és megértéssel várjuk a motoros csajokat is

Akár a saját motorodon is megmutatjuk, hogy hogyan kellene ezt csinálni

A végén pedig mindenki boldogan, sikerélményekkel gazdagodva és nagyon fáradtan :) mehet haza

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending