Csatlakozz hozzánk

Blog

TesztMotor-stand a Hungexpón

TesztMotor-stand a Hungexpón: találkozzunk a Motor Show-n!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A hagyományosan szezonnyitó banzájként elkönyvelt motorkiállítás a március-végi időpontnak köszönhetően idén eléggé kitolódott – de sebaj, legalább még előttünk az élmény. Jó hír még számunkra, hogy az utóbbi évekkel ellentétben újra lesz TesztMotor stand a Motorshow-n – ahová sok szeretettel várunk Benneteket!

Tesszük ezt többek között Sebestyén Peti CBR600-as edzőmotorjával, meg egy Aprókaviccsal rendesen megszórt CB1000R-rel, amik – egyebek mellett – a mi házunk táján lesznek kiállítva. Hogy ez merre is lesz: a “G” pavilonban a 102-es standon találhattok meg minket, nagyjából szemben a Ducatival és a BMW-vel. A csütörtöki napon “építkezünk”, azután három napon keresztül pecózunk a helyszínen, ahol például az idénre rendszeresített, de szerencsére már hagyománnyá váló kakucsi TesztMotor Tréningjeink felől is érdeklődhettek (további infó alul). Sőt, az idei szezonra nagy valószínűséggel a Hungaroringre is szervezünk esti motorozásokat, de erről még később beszélünk (vagy a Hungexpón:)) No de nem szeretnénk mindent előre elárulni, a lényeg, hogy találkozzunk a Motor Show-n, érezzük jól magunkat! Válság ide vagy oda, bámuljuk a nyálcsorgató masinákat (csajokat..) és szívjunk magunkba némi éltető gumifüstöt a kinti stunt bemutatókon, ami már igencsak kijár nekünk a hosszú tél után… Mindenkinek kellemes motoros hétvégét kívánunk, ami pedig a TM-standot illeti, keressetek (már péntektől) minket bátran bármilyen kér(d)éssel, észrevétellel, ötlettel!

Várunk Titeket!
A TesztMotor csapata

UI.: Szeretnétek jobb motorosok lenni? Jó lenne kicsit visszarázódni a nyeregbe a téli kihagyás után? Akkor várunk Titeket az idei első TesztMotor.hu Motoros Tréningen is, április 6-án. A Mit-Miért-Hogyan-Kinek kérdésekre a trening.tesztmotor.hu oldalon találtok válaszokat – jelentkezni pedig ITT tudtok.


Legutóbb így néztünk ki a Hungexpón
Jegyárak, információk

Egyidejű kiállítások:
    Épített Motorok és Autók Találkozója
    Tattoo Expo
    Gymkhana: Országos Bajnoki Futam 1. forduló

Programok:
    Tuning autó építés élőben
    Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
    Nemzetközi Tuning, Hifi, Motor Találkozó és Verseny
    Motorépítő Bajnokság – 16. Devil’s Motor Show

Öt rendezvény egy belépő áráért!

Jegyárak:
Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 3.000Ft
Gyermek belépőjegy ára (12 év alatt) a helyszínen: 2.000Ft

Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 7.000Ft
Kedvezményes belépőjegy a helyszínen Carstyling.hu klubkártyával: 2.500Ft
6 éves kor alatt a belépés ingyenes!

További információ:
   www.motorshow.hu
    www.hungexpo.hu
    www.carstyling.hu

Forrás:
Hungexpo

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending