Csatlakozz hozzánk

Blog

Teszteljetek Triumphokat!!!

Elindult a tesztprogramunk!
tesztmotorok.hu! Katt!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT
Kedves Olvasóink!

Rengeteg levelet kapunk tőletek, hogy szeretnétek ti is kipróbálni motorokat mielőtt megvásároljátok. Mivel mi nem adhatunk oda nektek egyetlen tesztgépet sem, ezért létrehoztuk a tesztmotorok.hu oldalt, ahol meg tudjátok nézni az országban fellelhető tesztmotorok listáját. És nem csak megnézni tudjátok, hanem egymásnak tanácsokat is tudtok adni az adott tesztmotorral és kereskedéssel kapcsolatban. Sőt, be is tudtok regisztrálni tesztvezetésre ha vásárlás előtt álltok.

Az adatbázis még korántsem naprakész, hiszen a kereskedő partnereinknek kell majd feltölteni a saját motorjaikat. De szép lassan menni fog a feltöltés nézzetek vissza gyakran, hátha az a típus kerül föl amit Ti szeretnétek kipróbálni. Ha szeretnétek értesülni a friss kínálatról íratkozzatok fel hírlevelünkre!

Egyelőre három kereskedés van fönt, és abból is a Triumph Budapest kínálata teljes. A 2011-es modellek közül már van kipróbálható Tiger800, Speed Triple és Bonneville is.
Ne felejtsétek el, hogy a teszt végén kötelező kommentelni is! Így egyre több motoros társunk értesülhet a szolgáltatások minőségéről és a tesztmotorok állapotáról.

Az a tervünk, hogy lesz használtmotor hirdetési lehetőség is az oldalon, amivel reméljük, hogy egyre több motorkerékpár fog gazdát cserélni a segítségünkkel.
Jó tesztelést kívánunk! Vigyázzatok magatokra és a tesztmotorokra, hogy mindenkinek legyen lehetősége kipróbálni őket.

Ja és a facebookon is megtaláljátok az oldalt. Lájkoljátok és osszátok meg minél több társatokkal!

Ha valami ötletetek és kívánságotok van az oldalainkkal kapcsolatban, akkor kérünk benneteket, hogy írjatok egy levelet a kivansag@tesztmotor.hu-ra és mi megpróbálunk eleget tenni neki.

Hugh Laurie is velünk találta meg a kedvencét :)
Hugh Laurie alias Dr. House is egy Bonneville tulajdonosa.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending