Csatlakozz hozzánk

Blog

Teszteljetek Kawasakit!

Kawát tesztelnél? Két új modellel bővült az általatok is kipróbálható motorok listája!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Nemrégiben már beszámoltunk róla, hogy a Tesztmotorok.hu oldalon keresztül Ti is felkutathatjátok az országban fellelhető tesztgépeket, így akárcsak nekünk, Nektek is lehetőségetek nyílik kipróbálni az új vasakat! Elsőként az angol bringák új importőre, a Triumph Budapest tesztflottája került fel, ami jelenleg a Bonneville-ből, az új Speed Triple-ből és a már általunk is tesztelt Tiger 800-asból áll. Az oldalon keresztül Ti is jelentkezhettek tesztvezetésre – szerintünk érdemes 😉 A menet után ne felejtsétek el megosztani tapasztalataitokat: az oldalon megírhatod véleményedet az általad kipróbált vasról, amivel sokat segíthetsz motoros társaidnak!

A kínálat természetesen folyamatosan bővül, most a székesfehérvári Kawasaki Ivanics jóvoltából a zöldek újdonságaival gazdagodott a tesztflotta. Ez két új modellt jelent, melyek közül az egyik a Kawa új, 2011-es sportos túrázója, a Z1000SX, a másik pedig a korábban is paletta részét képező Versys. Ha megtetszett valamelyikük, az Ivanics kereskedés oldalán informálódhatsz a gépekről, ahol a Kawasaki teljes felhozatala mellett a Piaggio, Vespa és Gilera kínálatot is megtalálod a márkafüggetlen használtmotor-készlet mellett. Eladó használt motorokat egyébként a Tesztmotorok.hu-n is találsz, ahová Te is feltöltheted megunt kedvencedet! Hogyha pedig arra van szükséged, az egyes márkák szervizeinek és kereskedéseinek listáját is megtalálod az oldalon, de a hangsúly természetesen a potenciális tesztmotorokon van, amelyek között a Husqvarna két modellje is szerepel.


Z1000SX és Versys: próbáld ki mindkettőt, majd oszd meg tapasztalataidat!

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, mert nagy élmény ilyen friss vasakat hajtani – mi már csak tudjuk 😉 Egyelőre még csak három gyártó motorjai közül válogathatsz, de mint említettük, egyre több gép kerül majd fel az oldalra, ezért időnként vessetek egy pillantást a kínálatra, vagy “lájkoljátok” a Facebook-on a Tesztmotorok oldalát, ahol azonnal értesülhetsz az új, kipróbálható tesztbringákról! Ennél könnyebben nemigen szerezhetsz tapasztalatokat ennyi új motorról – beszámolódat (vagy észrevételeidet oldalainkkal kapcsolatban) pedig szívesen fogadjuk az info@tesztmotor.hu e-mail címen, amivel Ti írtátok szekciónkban is szerepelhettek. Hogyha a tesztmotorok mellett játékainkról, akcióinkról vagy túráinkról sem szeretnél lemaradni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre – nem fogunk hetente hiába zaklatni… Kellemes tesztelést, élményekben gazdag kilométereket kívánunk:

A TesztMotor.hu csapata


A kipróbálható motorok listájáért és tesztvezetésért kattints a képre!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending