Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Blog

Teszteljetek Kawasakit!

Kawát tesztelnél? Két új modellel bővült az általatok is kipróbálható motorok listája!

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Nemrégiben már beszámoltunk róla, hogy a Tesztmotorok.hu oldalon keresztül Ti is felkutathatjátok az országban fellelhető tesztgépeket, így akárcsak nekünk, Nektek is lehetőségetek nyílik kipróbálni az új vasakat! Elsőként az angol bringák új importőre, a Triumph Budapest tesztflottája került fel, ami jelenleg a Bonneville-ből, az új Speed Triple-ből és a már általunk is tesztelt Tiger 800-asból áll. Az oldalon keresztül Ti is jelentkezhettek tesztvezetésre – szerintünk érdemes 😉 A menet után ne felejtsétek el megosztani tapasztalataitokat: az oldalon megírhatod véleményedet az általad kipróbált vasról, amivel sokat segíthetsz motoros társaidnak!

A kínálat természetesen folyamatosan bővül, most a székesfehérvári Kawasaki Ivanics jóvoltából a zöldek újdonságaival gazdagodott a tesztflotta. Ez két új modellt jelent, melyek közül az egyik a Kawa új, 2011-es sportos túrázója, a Z1000SX, a másik pedig a korábban is paletta részét képező Versys. Ha megtetszett valamelyikük, az Ivanics kereskedés oldalán informálódhatsz a gépekről, ahol a Kawasaki teljes felhozatala mellett a Piaggio, Vespa és Gilera kínálatot is megtalálod a márkafüggetlen használtmotor-készlet mellett. Eladó használt motorokat egyébként a Tesztmotorok.hu-n is találsz, ahová Te is feltöltheted megunt kedvencedet! Hogyha pedig arra van szükséged, az egyes márkák szervizeinek és kereskedéseinek listáját is megtalálod az oldalon, de a hangsúly természetesen a potenciális tesztmotorokon van, amelyek között a Husqvarna két modellje is szerepel.


Z1000SX és Versys: próbáld ki mindkettőt, majd oszd meg tapasztalataidat!

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, mert nagy élmény ilyen friss vasakat hajtani – mi már csak tudjuk 😉 Egyelőre még csak három gyártó motorjai közül válogathatsz, de mint említettük, egyre több gép kerül majd fel az oldalra, ezért időnként vessetek egy pillantást a kínálatra, vagy “lájkoljátok” a Facebook-on a Tesztmotorok oldalát, ahol azonnal értesülhetsz az új, kipróbálható tesztbringákról! Ennél könnyebben nemigen szerezhetsz tapasztalatokat ennyi új motorról – beszámolódat (vagy észrevételeidet oldalainkkal kapcsolatban) pedig szívesen fogadjuk az info@tesztmotor.hu e-mail címen, amivel Ti írtátok szekciónkban is szerepelhettek. Hogyha a tesztmotorok mellett játékainkról, akcióinkról vagy túráinkról sem szeretnél lemaradni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre – nem fogunk hetente hiába zaklatni… Kellemes tesztelést, élményekben gazdag kilométereket kívánunk:

A TesztMotor.hu csapata


A kipróbálható motorok listájáért és tesztvezetésért kattints a képre!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending