Connect with us
Suzuki

Hírek

Teszteld az új BMW robogókat!

Három állomáson lehet kipróbálni a BMW C 600 Sport-ot és a C 650 GT-t

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szeptember végén induló, háromállomásos roadshow-n mutatkozik be a hazai közönségnek a BMW két új maxirobogója, a C 600 Sport és a C 650 GT.

A Városi Mobilitás koncepció jegyében megalkotott robogók innovatív műszaki megoldásokat kínálnak az érdeklődők számára, akik városi környezetben és hosszabb távokon egyaránt szeretnék élvezni a nagyrobogós közlekedés élményét.

A BMW Motorrad Városi Mobilitás Roadshow szeptember 29-én, Budapesten, a Wallis Pestnél kezdődik, október 6-án, Balatonbogláron, a Full-Gas-nál folytatódik, majd egy héttel később, október 13-án a nyíregyházi Mag3-ban zárul. Minden állomáson 2-2 BMW C 600 Sport és C 650 GT várja az érdeklődőket, akik saját motoros ruházat és korlátlan motoros jogosítvány megléte esetén ki is próbálhatják az új robogókat. A torlódások elkerülése érdekében ajánlott előre bejelentkezni a márkakereskedőknél. 

“Az új C 600 Sport és C 650 GT a motorkerékpárok előnyös menettulajdonságait ötvözi a robogók közismert fordulékonyságával és magas szintű komfortjával, ezzel újfajta motorozási élményben részesítve a felhasználókat”. Annak köszönhetően, hogy más a két robogó rendeltetése, együttesen szélesebb célközönséget tudnak megszólítani: a C 600 Sport a sportos motorozási stílusú vásárlók igényeit hivatott kielégíteni, a C 650 GT viszont azokét, akik a kényelmet és a túraalkalmasságot helyezik előtérbe.


Mi már kipróbáltuk a C 650 GT-t – a premier teszt olvasásához kattints IDE!
A BMW Városi Mobilitás koncepciójáról

A BMW Motorrad álláspontja szerint a nagyvárosi lét tökéletesen leképezi napjaink vonzó, ugyanakkor kihívásokkal teli világát. A metropoliszok pulzáló szívében egyre korlátozottabbak a parkolási lehetőségek, bedugulnak az utak, a menetidő pedig mind hosszabb lesz. Mindemellett a szűkülő energiaforrások is új gondolkodásmódot követelnek meg. A városi élet olyan új megoldásokat igényel, amelyek az embereknek az egyéni szükségleteiknek megfelelő mobilitást kínálnak – például olyan járműveket, amelyek a rendelkezésre álló teret hatékonyan és intelligensen használják ki. Rugalmasan alakítható motorizált kétkerekűek formájában a BMW modern járművekkel válaszol az új generációs nagyvárosi mobilitás kihívásaira. A Városi Mobilitás koncepció jegyében megalkotott első két jármű ez a két maxirobogó.


További információ a BMW weboldalán

Forrás: BMW

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending