Csatlakozz hozzánk

Blog

TeszMotor Tréning videó: június 8.

Összefoglaló videó legutóbbi kakucsi Tréningünkről: nézd meg magad! 😉

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Elkészült filmes beszámolónk legutóbbi, június 8-i TesztMotor Tréningünkről, aminek képeit korábban már láthattátok Facebook oldalunkon. Ez az alkalom szerintünk ismét egy jól sikerült péntek lett, és a videó tanulsága alapján Nektek is bejött a buli. A kevésbé kötött, mégis nagyon tanulócentrikus program úgy látszik, továbbra is kedvetekre való, és éppen ezért oktatóink, BenZso, DennyM és HH Taylor (FastRide) munkája sem hiábavaló.

A TT-ről tudni kell (nálunk Tesztmotor Tréning…), hogy alapvetően a tanuló határozza meg a tematikát. A tapasztalt oktató trió a motorozás azon területét forszírozza leginkább, amelyben az alanyok a leggyengébbnek érzik magukat, illetve amin csiszolni szeretnének – mindezt rengeteg szabad pályamotorozással vegyítve. A filmecske készítésekor leginkább arra voltunk kíváncsiak, mennyire kaptatok használható tudást, mennyit hasznosítotok ebből az utcán, a való világban, ahol a legtöbbet használjátok a gépeteket.

A Tréning támogatói: Fastride Magazin, Kakucsring, Karasna motorosbolt, Red Bull, RIde for LIfe,  Red Line Motors

Hogyha Te is szívesen részt vennél egy ilyen családias hangulatú, személyre szabott motoros edzésen, szívesen látunk a legközelebbi alkalommal, július 6-án (pénteken)!

Jelentkezés, további info: trening.tesztmotor.hu

TesztMotor Tréning, KakucsRing, június 8.

Készül a film… Vágó: Sipos Zoltán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending