Csatlakozz hozzánk

Hírek

Testvérpárbaj a NorthWest200-on

William Dunlop – testvére előtt – nagy csatában, a Tyco Suzuki GSX-R1000 nyergében megszerezte első nemzetközi superbike futamgyőzelmét Észak-Írországban, a híres NorthWest200 utcai versenyen

Közzétéve

ekkor

nw200 tyco suzuki 2014
Euromotor3

Igen nehéz, esős körülmények között, kiélezett csatában mindössze fél másodperc döntött a két testvér, William és Michael Dunlop között. Dunlop hetedik volt a nyitó, szintén vízen lebonyolított supersport futamon, míg csapattársa, Guy Martin tizenharmadik. A szombati nap második superbike futamán Martin ötödik, Dunlop pedig tizenegyedikként futott be.

MPS Turismo
Euromotor3
AIRFLITE
MPS RAM MOUNT
MPS AUTOMAG
MPS Vespa-MV

„A körülmények miatt ez mindenki számára egy nehéz nap volt, de nekem örömömre szolgált, hogy megszerezhettem első nemzetközi superbike győzelmemet a Tyco Suzukival. Csak akkor pillantottam meg Michaelt, amikor az utolsó körben a vállam fölött hátranéztem és azt gondoltam: „nos ennyi volt”. De a csapatom és én túl sok kemény munkát tettünk bele, hogy csak úgy feladjam. Hagyott egy kis rést a Juniper sikánnál és nem volt olyan kemény féktávon, mint ahogy számítottam. A sikánba befelé egy szűk ívet kellett válasszak, de sikerült átfűznöm és megtartottam az előnyömet a célvonalig. Nem tudom eléggé megköszönni a Tyco Suzuki csapatnak a szezonban eddig nyújtott erőfeszítéseikért. Valóban első osztályú figyelmet kapok tőlük. Most sokkal jobban várom a TT-t, mint idáig bármikor” – nyilatkozta a győztes, William Dunlop.

William Dunlop

„A mai feltételek mindenki számára kemények voltak. Sikerült még több kilométert tenni a gépekbe a TT előtt és William egy nagyszerű supebike győzelmet aratott. Köztünk szólva azt hiszem, sikerült bebizonyítsuk, hogy mind a kicsi GSX-R600-at, mind pedig a superbike-ot jól felkészítettük. Most már gyerünk a TT-re” – mondta az utca versenyek sztárja, Guy Martin.

Guy Martin
NorthWest200 2014 – superbike futam – eredmények

1. William Dunlop [Suzuki] 24min 02.051sec; 2. Michael Dunlop [BMW] +0.520sec; 3. Conor Cummins [Honda] +16.137sec; 4. Michael Rutter [BMW] +26.149sec; 5. Ian Hutchinson [Yamaha] +28.048sec; 6. Simon Andrews [BMW] +34.256sec


Forrás: Suzuki

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Asesso

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna
KTM

Trending