Csatlakozz hozzánk

Hírek

Tervezz nyerget!

A MotoRage és a Tommot közös játékán megnyerheted álmaid ülését

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: MotoRage

Nyeregtervezési játék a Tommot és a MotoRage Magazin szervezésében: álmodd meg a motorodra leginkább illő nyerget, majd készíts róla rajzot, és küld be! A három legszebb vagy legizgalmasabb nyerget elkészítik…

…a következő kedvezményekkel:

I. hely: az általa tervezett ülést térítés mentesen viheti haza
II. hely: az általa tervezett ülést annak értékének a 40%-áért viheti haza
III.hely: az általa tervezett ülést annak értékének a 60%-áért viheti haza.

A cél, hogy tervezz a modorodhoz illő, új formájú, komfortos nyerget, maximum 0,5 dm2 méretű hímzéssel! A leadás formája rajz, illetve grafika kell, hogy legyen, melyet JPEG formátumban kérnek. Készüljön térbeli ábra az ülésről, mely grafika vagy akár fotómontázs (akár a motorod fényképével) is lehet. Add meg a színeket, az egyedi hímzés (pl.: motor típusának, nevének hímzése) helyét és színeit. Válaszd meg az alapanyagokat és jelöld meg a Tommot logó helyét! Az elkészült tervet JPEG formátumban küldd el az info@tommot.hu címre. Az e-mailben add meg a teljes neved és a mobilszámod.

Leadás határideje: 2011. augusztus 18. 24:00-ig.

A verseny eredményét a www.tommot.hu, a www.motorage.hu weboldalakon, és a szeptemberi MotoRage Magazinban teszik közzé, valamint az elbírálást követően a nyerteseket 2011. augusztus 21-én értesítik.

Megéri “nevezni”, ugyanis mindenki, aki a jelen versenykiírás feltételeinek megfelelően tervet ad le, vagyis indul a versenyen, 10 százalék árkedvezményt kap, ha a verseny után, legkésőbb 2011. december 31-ig kéri az általa tervezett nyereg elkészítését.


A terveket a Tommot profi csapata bírálja el – az első helyezett álma ingyen válik valóra

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending