Csatlakozz hozzánk

Hírek

Terol: Nem rossz, de a vb címhez több kell

Nicolás Terollal három napon keresztül tesztelt a magyar csapat a spanyolországi Cartagenában, ahol az idei Supersport-vb mezőnyének összes MV Agustás versenyzője ott volt

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A magyar Schmidt Racing csapatához igazoló, 2011-ben a 125 köbcentisek között világbajnoki címet szerző Nicolas Terol máris részt vett az MV Agusta által szervezett háromnapos teszten. A spanyolországi Cartagenában tartott gyakorláson a spanyol pilóta nemcsak megismerkedett új motorjával és a csapat tagjaival, hanem a teszt során jelentős előrelépést is produkált.

Időeredményei alig maradtak el a gyári pilótáktól, míg az utolsó nap a zuhogó esőben ő tette meg a legtöbb kört, megtalálva a motor ideális vizes beállításait. A Supersport világbajnokságra készülő pilóta és a csapat menedzsere is elégedett volt a gyakorlással, ám Terol hozzátette, ha újra fel szeretne kerülni a csúcsra, akkor bizony javulniuk kell.


Nicolas Terol a következőt mondta: „Ahhoz képest, hogy most dolgoztam először a csapattal, minden jól alakult. A köridőkben alig maradtunk el a gyári csapat pilótáitól, ám tudni kell, pár fontos alkatrészt még nem kaptunk meg. A következő tesztre már azok is megérkeznek, így bízom abban, hogy tovább javulhatok, mert ez elengedhetetlen, ha világbajnok szeretnék lenni. Jó érzésekkel hagytam el Cartagenát, és annak is örülök, hogy a harmadik napon a szakadó eső ellenére is hasznos munkát végeztünk. Ez a három nap is bebizonyította számomra, jól döntöttem, amikor a Schmidt Racing mellett döntöttem”


„Túl vagyunk az első közös napokon, és a három nap alatt elvégzett munkával maximálisan elégedett vagyok”
– mondta Balogh Róbert csapatmenedzser. “Nico fantasztikus versenyző, akinek remek meglátásai vannak, aminek segítségével a motor alapbeállításait már megtaláltuk. A finomhangolásra a februári teszten kerül majd sor, ahova már minden gyári alkatrész a rendelkezésünkre áll majd, így azt remélem, mire elrajtolunk az első versenyen, egy győzelemre esélyes motoron egy igencsak motivált pilótám ül majd”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending