Csatlakozz hozzánk

Hírek

Terol: Nem rossz, de a vb címhez több kell

Nicolás Terollal három napon keresztül tesztelt a magyar csapat a spanyolországi Cartagenában, ahol az idei Supersport-vb mezőnyének összes MV Agustás versenyzője ott volt

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A magyar Schmidt Racing csapatához igazoló, 2011-ben a 125 köbcentisek között világbajnoki címet szerző Nicolas Terol máris részt vett az MV Agusta által szervezett háromnapos teszten. A spanyolországi Cartagenában tartott gyakorláson a spanyol pilóta nemcsak megismerkedett új motorjával és a csapat tagjaival, hanem a teszt során jelentős előrelépést is produkált.

Időeredményei alig maradtak el a gyári pilótáktól, míg az utolsó nap a zuhogó esőben ő tette meg a legtöbb kört, megtalálva a motor ideális vizes beállításait. A Supersport világbajnokságra készülő pilóta és a csapat menedzsere is elégedett volt a gyakorlással, ám Terol hozzátette, ha újra fel szeretne kerülni a csúcsra, akkor bizony javulniuk kell.


Nicolas Terol a következőt mondta: „Ahhoz képest, hogy most dolgoztam először a csapattal, minden jól alakult. A köridőkben alig maradtunk el a gyári csapat pilótáitól, ám tudni kell, pár fontos alkatrészt még nem kaptunk meg. A következő tesztre már azok is megérkeznek, így bízom abban, hogy tovább javulhatok, mert ez elengedhetetlen, ha világbajnok szeretnék lenni. Jó érzésekkel hagytam el Cartagenát, és annak is örülök, hogy a harmadik napon a szakadó eső ellenére is hasznos munkát végeztünk. Ez a három nap is bebizonyította számomra, jól döntöttem, amikor a Schmidt Racing mellett döntöttem”


„Túl vagyunk az első közös napokon, és a három nap alatt elvégzett munkával maximálisan elégedett vagyok”
– mondta Balogh Róbert csapatmenedzser. “Nico fantasztikus versenyző, akinek remek meglátásai vannak, aminek segítségével a motor alapbeállításait már megtaláltuk. A finomhangolásra a februári teszten kerül majd sor, ahova már minden gyári alkatrész a rendelkezésünkre áll majd, így azt remélem, mire elrajtolunk az első versenyen, egy győzelemre esélyes motoron egy igencsak motivált pilótám ül majd”

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending