Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

Terepmotoros tanfolyam a Safety-Hungarynél

Hogy terepen ne csak a kosz, hanem tudás is ragadjon rád, a Safety-Hungary új tanfolyamot indított

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az imént kaptuk a levelet, hogy a Safety-Hungary elindította a sík terepes (dirt track) tréninget. A képzési rendszerük így még egy hiánypótló kurzussal bővült.

Az új tanfolyam egyik fő célja, hogy készség szintre fejleszthessük azokat a válaszreakciókat, amelyeket a motor megcsúszásának kezelésére kell adnunk. Ezzel a hétköznapi életben, akár közúti motorozás során is használható technikákat sajátíthatunk el, amelyeket csak ilyen rendszerű képzés keretében lehet biztonságosan gyakorolni.

A tanfolyamok kizárólag sík terepen, terepakadályok nélküli ún. Dirt Track pályán zajlanak, tehát nem krossz és még csak nem is enduró edzésről van szó. Egy tanfolyam során legfeljebb 5 motorost oktatnak, mindenki egytől-egyig új Honda CRF100-asokon próbálkozhat.

A kurzus több szintes. Akár csak a hagyományos esetén, a felsőbb, nehezebb feladatokból álló tematikára az alsóbb szintek sikeres elvégzésével lehet nevezni. Az oktatás az új vendégek számára 2 napos, a visszatérőknek pedig 1. Előbbi 49.000 Ft, utóbbi bruttó 25.000 Ft. Az időpontokat a Safety-Hungary honlapján lehet megnézni.

Ezen kívül érdemes megemlíteni a téli, fedett pályás tanfolyamát is a Safety-seknek, mely tökéletes szinten tartani magunkat az új szezonra, arról nem is beszélve, hogy számos új dolgot is tanulhatunk. Ez kizárólag novembertől februárig működik a tanpálya melletti gokart csarnokban. A kurzus 1 napos és bruttó 15.000 Ft-ba kerül. Előfeltétele a Safety-Hungary első szintjének váltós motorral történő elvégzése.

Bővebb információkat keressétek fel a www.safety-hungary.hu weboldalt.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending