Csatlakozz hozzánk

Hírek

Telt ház a Hungaroringen…

…nem nézőkkel, hanem pályanapozókkal az augusztus 7-i Motoros Nyílt Napon

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A július 31-én nagy sikerrel megrendezett 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjat követően a négykerekű csodamasinákat a kétkerekűek váltották fel a mogyoródi ringen. Az augusztus 7-i Motoros Nyílt Napon a pályán száguldozó mind az öt csoport fantasztikus hangulatot varázsolt a Hungaroringre. Külön öröm volt a szervezők számára, hogy az aszfaltlovagok mellett számos érdeklődő is kilátogatott az igazi nyári időben megrendezett eseményre.

 A hibátlanul megrendezett 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjat követően a mogyoródi pálya élete visszatért a rendes kerékvágásába. Egy héttel az F1 igazán izgalmas világbajnoki futamát követően, augusztus 7-én a motorosok vették birtokukba a Hungaroring aszfaltcsíkját.

„Külön öröm volt a számunkra, hogy a szépszámú előre bejelentkezőn kívül nagyon sokan érkeztek előzetes regisztráció nélkül is a Motoros Nyílt Napra, így a köridők alapján körözgető öt csoport abszolút telt házzal futott a rendelkezésükre álló idő alatt” – fogalmazott Fejesné Balogh Katalin.

A Hungaroring Sport Zrt értékesítési munkatársa elmondta, összesen 217 motoros próbálta ki tudását a mogyoródi pályán, és ez a létszám minden várakozást felülmúlt. Ráadásul az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz, ugyanis igazi nyári meleg volt egész vasárnap.


Több, mint 200 motoros, 5 különböző csoportban, egy napon

„A legtöbben a 2:20 perc feletti köridővel rendelkező csoportban köröztek a pályán, ami nem volt meglepő, hisz számukra profi pályaismertetést tartottunk, illetve aki igényelte, az versenyzői felvezetést is kapott. Utóbbi nagyon népszerű volt a résztvevők körében” – árulta el Fejesné Balogh Katalin. Természetesen a tökéletes biztonságról sem feledkeztek meg a szervezők, aminek köszönhetően balesetmentesen zajlott le a Motoros Nyílt Nap.

„Az F1-es verseny miatt leaszfaltozott bukóterekhez lassítókat építettünk be, illetve úgy döntöttünk, hogy a következő nyílt napon még két helyre további megfelelő mennyiségű habbálát helyezünk majd el” – ismertette Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – „A motorosok mellett olyanok is szép számmal voltak kinn a Hungaroringen, akik csak kísérőként, vagy nézőként érkeztek ki a pályára. Őszintén reméljük, hogy a résztvevők pozitív élményekkel távoztak, és visszatérnek hozzánk a hasonló rendezvényeinkre”

A következő Motoros Nyílt Napra augusztus 19-én kerül sor a Hungaroringen. A részvétel feltételeiről az érdeklődők mindent megtudhatnak a Zrt. hivatalos honlapján.


Igény szerint versenyzői felvezetésre is volt lehetőség

Comments

comments

Trending