Csatlakozz hozzánk

Hírek

Telt ház a Hungaroringen…

…nem nézőkkel, hanem pályanapozókkal az augusztus 7-i Motoros Nyílt Napon

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A július 31-én nagy sikerrel megrendezett 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjat követően a négykerekű csodamasinákat a kétkerekűek váltották fel a mogyoródi ringen. Az augusztus 7-i Motoros Nyílt Napon a pályán száguldozó mind az öt csoport fantasztikus hangulatot varázsolt a Hungaroringre. Külön öröm volt a szervezők számára, hogy az aszfaltlovagok mellett számos érdeklődő is kilátogatott az igazi nyári időben megrendezett eseményre.

 A hibátlanul megrendezett 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjat követően a mogyoródi pálya élete visszatért a rendes kerékvágásába. Egy héttel az F1 igazán izgalmas világbajnoki futamát követően, augusztus 7-én a motorosok vették birtokukba a Hungaroring aszfaltcsíkját.

„Külön öröm volt a számunkra, hogy a szépszámú előre bejelentkezőn kívül nagyon sokan érkeztek előzetes regisztráció nélkül is a Motoros Nyílt Napra, így a köridők alapján körözgető öt csoport abszolút telt házzal futott a rendelkezésükre álló idő alatt” – fogalmazott Fejesné Balogh Katalin.

A Hungaroring Sport Zrt értékesítési munkatársa elmondta, összesen 217 motoros próbálta ki tudását a mogyoródi pályán, és ez a létszám minden várakozást felülmúlt. Ráadásul az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz, ugyanis igazi nyári meleg volt egész vasárnap.


Több, mint 200 motoros, 5 különböző csoportban, egy napon

„A legtöbben a 2:20 perc feletti köridővel rendelkező csoportban köröztek a pályán, ami nem volt meglepő, hisz számukra profi pályaismertetést tartottunk, illetve aki igényelte, az versenyzői felvezetést is kapott. Utóbbi nagyon népszerű volt a résztvevők körében” – árulta el Fejesné Balogh Katalin. Természetesen a tökéletes biztonságról sem feledkeztek meg a szervezők, aminek köszönhetően balesetmentesen zajlott le a Motoros Nyílt Nap.

„Az F1-es verseny miatt leaszfaltozott bukóterekhez lassítókat építettünk be, illetve úgy döntöttünk, hogy a következő nyílt napon még két helyre további megfelelő mennyiségű habbálát helyezünk majd el” – ismertette Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – „A motorosok mellett olyanok is szép számmal voltak kinn a Hungaroringen, akik csak kísérőként, vagy nézőként érkeztek ki a pályára. Őszintén reméljük, hogy a résztvevők pozitív élményekkel távoztak, és visszatérnek hozzánk a hasonló rendezvényeinkre”

A következő Motoros Nyílt Napra augusztus 19-én kerül sor a Hungaroringen. A részvétel feltételeiről az érdeklődők mindent megtudhatnak a Zrt. hivatalos honlapján.


Igény szerint versenyzői felvezetésre is volt lehetőség

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending