Csatlakozz hozzánk

Akciók

Téli program: “tudsz ennél jobbat?!”

A Karasna az aktív pihenésre ösztönöz: télisport-túra Franciaországban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Karasna

Síelés, snowboard, hó-pitbikeozás, quadozás, közös giga-csúszások és bulik minden mennyiségben. Ennél többet egyszerűen nem hozhatsz ki az itthon meglehetősen “ingerszegény” téli évszakból – a Karasna motorosbolt egy “sportos-lazulós” hetet szervez Franciaországba.

A franciaországi Vars a Hautes-Alpes régió legnagyobb síközpontja, kitűnően kiépített pályarendszerrel. Itt található Franciaország leghosszabb snowboard pályája, mely 2km hosszú és a szintkülönbség meghaladja az 500 métert. Profi síelőknek jelöletlen pályák, illetve gyorsasági pálya állnak rendelkezésükre (a gyorsasági világbajnokságot minden évben itt rendezik).

Ahogy az elmúlt években már megszokhatták a karasnás túrázók, a pihentető kikapcsolódástól a komoly sportértéken át egészen a bulikig igen széles palettán mozognak a hét programjai, hogy mindenki kedvére állíthassa össze a sport és a lazulás arányát. A program magját azonban idén is a Freeride verseny (a 8. alkalommal sí- és snowboard magyar bajnokság) és a Snowboard Academy adja. Utóbbi annyit jelent, hogy a hét során számos lehetőség nyílik arra, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő programon csiszolhassa tudását a kezdőktől egészen a “prok”-ig.


A téli hónapok túlélésének egyik legjobb módja…

További programok:

Aki tudnak valamit a Naturelle programjairól azoknak nem kérdés a nyitó- és záró buli, amit sok neves DJ fémjelez és a szabadtéri elmaradhatatlan tábortüzes party is egyedülálló élményt hoz a téli estékbe!

A squash-verseny tavalyi sikere várhatóan többfordulós megmérettetést indukál idén is, úgyhogy az ütőkre szükség lesz!
A örnyezettudatos váltóverseny a kvíz erejével kiegészülve kovácsol össze csapatokat, akik az iskolás emlékek bűvöletében csapnak össze a tudásért, az élményért, meg ugye a pálinka öröméért!

Azok, akik szeretnének egy komoly csúszás erejéig kitekinteni Varsból, részt vehetnek a La Grave túrán, ami a karasnások melegen ajánlanak: “Aki még nem volt … itt az ideje! :)”

“Ha van olyan program, amit ha tehetnénk kötelezővé tennénk, akkor az Ortovox lavina tréning. Ez egy remek lehetőség arra, hogy teszteljétek magatokat és képzett szakemberektől tanuljátok meg a túlélési esély növelését és a mentés gyakorlatát szimulált helyzetben”


A Karasna kipakolt a francia Alpokban…
Dainese sí- és snowboard túra

Helyszín: Vars – Franciaország
Dátum: 2012.02.04. – 2012.02.11.
Részvételi díj: 400.- EUR (kb.110.000Ft)
Tartalmazza: szállás – apartman házban, transzfer – buszos kiutazás, síbérlet, programok
Elhelyezés: 4-6-10 ágyas apartmanokban. Teljesen felszereltek, ágynemű huzat, a konyhai felszerelések, tányérok, lábosok, poharak, hűtőszekrény, mosogatógép, tűzhely, teafőző, mikró stb. rendelkezésre áll
Távolság a felvonóktól: 150-200 méter
Pályák összetétele (db):
Fekete 10, Piros 37, kék 40, Zöld 17.
Liftek:
1 kabinos, 14 ülő- és 39 húzólift. Sífutópályák: 45km

Sízés után:
korcsolyapálya, siklóernyő, mozi, disco, bár, billiárd
Snowpark:
slope style line-ok, 2 slide park, half-pipe (100 m hosszú, 25 m mély, 3 m magas), boarder-cross
A Magas-Alpok ca. 2800 m magas hegycsúcsairól induló összesen 185 km sípálya
Jelentkezni 2011-12-31-ig lehet tura@karasna.hu – Szögi Tamás: 06 20 454 94 97

Bővebb információ a Karasna weboldalán

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending