Csatlakozz hozzánk

Hírek

Télből a nyárba a BMW-vel

Mennyei program az elvonási tünetekkel tarkított téli időszakra: ilyenkor minden motoros szívesen elhúzna motorozni melegebb éghajlatra – a BMW-vel ezt profi és exkluzív keretek között teheted majd meg, legyél akár robogós, túraendurós vagy sportmotoros

Közzétéve

ekkor

bmw motorrad test-camp almeria 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Míg nálunk a téli időjárási- és útviszonyok aligha kedveznek a kellemes motorozásnak, az andalúziai tavaszias idő igencsak ideális feltételeket kínál… A BMW-k és a motorozás rajongói január 23. és február 23. között immár ötödik alkalommal adnak randevút egymásnak a BMW Motorrad almeriai táborában, hogy részt vegyenek a dél-spanyol Costa del Sol területén megrendezett motoros eseménysorozaton.

A résztvevők számára itt a BMW 2014-es modellpalettájának tesztelésére is lehetőség nyílik, még jóval a magyarországi szezonkezdet előtt. A többnapos programokban számos kombinációban és különböző időpontokban szerepelnek a változatos pálya- és országúti tesztek, illetve enduró- és robogó-túrák, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek legmegfelelőbbet.

Ez azért már szebb látvány, mint a hótorlaszok…

Első ízben szerepel a BMW almeriai programjainak kínálatában az újrakezdő motorosok csomagja, amelyet kiválasztva a hosszabb kihagyás után újra motorozni vágyók szakmai instruktorok részletes iránymutatásával vezetett országúti tréningek során rázódhatnak vissza a motorozásba.

A VIP versenypálya-tesztek résztvevői legfeljebb 21 fős csoportokban különösen intenzív oktatás keretében, az S 1000 RR nyergében sajátíthatják el a superbike-ok szakszerű kezelését. A program különlegessége a félaktív futóművel (Dynamic Damping Control; DDC) szerelt HP4 tesztje.

A terepmotorozás kedvelőire is gondolt a BMW…

A képzett túravezetőkkel zajló országúti tesztek a Costa del Sol álomszerű, kanyargós országútjaitól egészen az andalúz Sierrák hófödte hegycsúcsaiig vezethetnek. Az enduró-túrák keretében különböző nehézségi fokú terepmotorozásra kínálkozik lehetőség. A kezdő endurósok a versenypálya melletti gyakorlóterepen kóstolhatnak bele e különleges élményekbe. A robogó-túrák során pedig a C 600 Sport és C 650 GT nagyrobogókat tesztelhetik széleskörűen a résztvevők.

A programok kiindulópontjául ezúttal is a Circuito de Almeria, vagyis az S 1000 RR és HP4 tesztjeinek helyet adó versenypálya boxutcája szolgál. A pályán tapasztalt instruktorok oktatják kezdőknek és haladóknak az ideális íveket és féktávokat, majd a sportmotorosok szabad program keretében is részletesen megismerkedhetnek az RR-ekkel.

…akárcsak a túrázás szerelmeseire

A különösen sportos ambíciókkal érkezők számára a program egy további meglepetést is kínál: a tankolási szünetekben előzetes jelentkezés alapján Jürgen Fuchs és Jörg Teuchert versenyzők mögött az S 1000 RR nyergében élhetnek át egy-egy gyors kört. A bátrak így igencsak mély benyomást keltő módon szerezhetnek közvetlen ismereteket a Circuito de Almeria ideális íveiről…

A teljes ellátást nyújtó, 4-9 napos programok számos kombinációban jegyezhetők elő (a Magyarországról jelentkezőket elsősorban a február 7. és 12. között tartandó normál, valamint a február 7. és 15. között tartandó exkluzív csoportokba várják, jelentkezés előtt érdemes egyeztetni a szervezővel), az első és az utolsó nap minden esetben az érkezést illetve elutazást jelenti.

Az ár a következő szolgáltatásokat tartalmazza: bizonyos 2014-es BMW modellek próbája (teljes körű casco biztosítás önrésszel), gumiabroncs, benzin, oktatók és túravezetők, oktatás, repülőút (Budapestről vagy Bécsből Spanyolországba, és vissza), szállás négycsillagos hotelben (kétágyas szobákban), ellátás (teljes panzió), transzferek, a rendezvény ruházata (teljes motoros védőruházatról a résztvevőnek kell gondoskodnia), program-DVD, esti workshopok (prémiumajánlatként a VIP-csomagok kínálnak jóval többet a puszta motorozásnál, például a futómű, a vezetéstechnika vagy éppen a gumiabroncs témaköreinek workshopjai formájában, igény szerint) és záróparti.

BMW Motorrad Test-Camp Almeria 2014: további információ (német és angol nyelven) a www.bmw-motorrad-test-camp.de holnapon található 

Téli tájkép Andalúziából…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending